Teles ètniques

Codi: 16769
Marca: No disponible

Suau i fresc.

El punt de cotó caixmir fantasia és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó caixmir fantasia, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16776
Marca: No disponible

Suau i fresc.

El punt de cotó cintes de colors és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó cintes de colors, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16770
Marca: No disponible

Suau i fresc.

El punt de cotó sanefes de colors és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó sanefes de colors, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16219
Marca: No disponible

Loneta de cotó.

La loneta estampada ètnica és una loneta teixida en half panamà i de cotó. La loneta estampada ètnica té un ample de 2,80 metres i és versàtil en el seu ús. Podeu cosir bosses, bolsos, coixins, fundes de sofà, tovalles, cortines opaques o fundes per armaris.

Codi: 16356
Marca: No disponible

Amb flors.

La tela de cotó calaveres mexicanes catrines és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix divertit i festiu. És ideal per vestir a la mainada:samarretes, pantalons curts o vestits i també per patchwork.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret