Cotó Brodat, Muselina, Batista

Codi: 16922
Marca: No disponible

Color natural.

La tela de batista de cotó beix és lleugera, suau i una mica més lleuger que un popelin. Teixida a la plana la tela de batista de cotó beix és ideal per cosir bruses, faldilles, camises i pantalons d'estiu ben a la fresca.

Codi: 14944
Marca: No disponible

La tela batista de cotó blanca té una caiguda moderada. La tela batista de cotó blanca és lleugera i una mica transparent. Amb la batista de cotó blanca podreu cosir vestits, bruses, camises i també per cortines.

Codi: 16839
Marca: No disponible

Vestit eivissenc.

El teixit de batista de cotó brodada blanca quadres és lleuger i amb caiguda moderada. La batista de cotó brodada blanca quadres porta un dibuix geomètric i és ideal per roba de vestir i també per cortines..

Codi: 16917
Marca: No disponible

La tela batista de cotó branques blaves és una batista de cotó fresca, lleugera i suau. Teixida a la plana la batista de cotó branques blaves és la tela ideal per cosir samarretes, bruses d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 16918
Marca: No disponible

La tela batista de cotó branques grises és una tela de cotó fresca, lleugera i suau. Teixida a la plana la batista de cotó branques grises és ideal per cosir samarretes, bruses d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 17583
Marca: No disponible

Vestit eivissenc.

La tela de batista de cotó brodada blanca és lleugera i amb caiguda moderada. La batista de cotó brodada blanca porta un delicat dibuix floral i és ideal per camises, bruses, faldilles o vestits d'estiu ben frescos.

Codi: 17639
Marca: No disponible

La tela de batista de cotó topo blau és un teixit més fi que el popelin. Més suau i lleugera que el cotó de patchwork la tela de batista de cotó topo blau es pot cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals. 

Codi: 17637
Marca: No disponible

La tela de batista de cotó topo coral és un teixit més fi que el de popelin. Més suau i lleugera que el cotó de patchwork, amb la tela de batista de cotó topo coral es pot cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals. 10

Codi: 17638
Marca: No disponible

La tela de batista de cotó topo gris és un teixit més fi que el de popelin. Més suau i lleugera que el cotó de patchwork la tela de batista de cotó topo gris es pot cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals. 10

Codi: 17177
Marca: No disponible

El cotó plumeti blanc és una tela fresca que porta de base una batista suau i a sobre uns topets en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui molt agradable al tacte i molt lleugera, perfecta per als dies més calorosos. Amb el cotó plumeti blanc podreu cosir: bruses, camises o vestits.

Codi: 16577
Marca: No disponible

El cotó plumeti blau cel és una tela fresca que porta de base una batista suau i a sobre uns topets en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui agradable al tacte i lleugera, perfecta per als dies de més calor. Amb el cotó plumeti blau cel podreu cosir: bruses, camises o vestits.

Codi: 17618
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina flors blaves és un teixit de cotó amb una textura suau, esponjosa i lleugera indicada pels més petitets de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina flors blaves s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17296
Marca: No disponible

Fons blanc.

La tela de muselina flors gassa és una tela de cotó cómoda i fresca. És una tela de fàcil rentar ideal per abrigar als nadons com una manteta suau o una tovallola.  Amb la tela de muselina flors gassa podreu cosir:  mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17631
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina gris amb margarides és un teixit de cotó amb una textura suau, esponjosa i lleugera indicada pels més menuts de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina gris amb margarides s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17377
Marca: No disponible

de Cotó.

La muselina marbrejada colors és un teixit de cotó, esponjós i suau. La muselina marbrejada colors és lleugera i molt versátil: desde colxes o vestidets pels menuts, fins a bruses, pantalons, faldilles o vestits pels més grans.

Codi: 17630
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina ossets és un teixit de cotó que té una textura suau, esponjosa i lleugera apropiada pels més menuts de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina ossets fons beix s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17626
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina papallones és un teixit de cotó amb una textura suau, esponjosa i lleugera indicada pels més petitets de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina papallones s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17276
Marca: No disponible

De cotó.

El piqué de petjades és un teixit suau, amb cos i lleuger. El piqué petjades és la tela ideal per llocs delicats: fundes pel cotxet, protectors pel llit del nadó, cosir samarretes i pantalons còmodes.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret