Pèl i Polipell

Codi: 17002
Marca: No disponible

El teixit doble tela napa i pell de xai és ideal per a caçadores, capes, jaquetes o abrics d'hivern. La seva composició de napa i fibra polar de pell de xai fan una tela resistent al fred. El teixit doble tela napa i pell de xai garanteix màxim confort, qualitat, i escalfor.

Codi: 17031
Marca: No disponible

Imitació del pèl d'Astracan.

La tela Astracan colors és de polièster i imita al conegut pèl. La tela Astracan colors és suau en una cara i és apte per confeccionar abrics, parques, jaquetes o mantes de sofà.

Codi: 16995
Marca: No disponible

Pèl llarg.

La tela de pèl sintètic blanca és un teixit suau, lleuger i de tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic blanca és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: Capes, jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

Codi: 16952
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de pèl sintètic blau acanalada és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de pèl sintètic blau acanalada és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

Codi: 13777
Marca: No disponible

Pèl sintètic de girafa.

La tela de pèl sintètic de girafa és totalment artificial. Té un lleuger pèl que li dona un tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic de girafa és un teixit de disfressa gamma alta i també pot ser utilitzada com a complement de peces de vestir: Armilles, bufandes, bufs, petites mantes, punys o solapes.

Codi: 9243
Marca: No disponible

Pèl sintètic de tigre.

La tela de pèl sintètic de tigre és totalment artificial. Té un lleuger pèl que li dona un tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic de tigre és un teixit de disfressa gamma alta i també pot ser utilitzada com a complement de peces de vestir: Armilles, bufandes, bufs, petites mantes, punys o solapes.

Codi: 9242
Marca: No disponible

Suau i molt real.

La tela de pèl sintètic de vaca és totalment artificial. Té un lleuger pèl que li dona un tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic de vaca és un teixit de disfressa gamma alta i també pot ser utilitzada com a complement de peces de vestir: Armilles, bufandes, bufs, petites mantes, punys o solapes.

Codi: 13779
Marca: No disponible

Suau i càlida.

La tela de pèl sintètic de zebra és totalment artificial. Té un lleuger pèl que li dona un tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic de zebra és un teixit de disfressa gamma alta i també pot ser utilitzada com a complement de peces de vestir: Armilles, bufandes, bufs, petites mantes, punys o solapes.

Codi: 16954
Marca: No disponible

Suau, càlid i agradable.

El pèl sintètic lila fluix és una tela molt suau, lleugera i de tacte molt agradable. El pèl sintètic lila fluix és apropiat per confeccionar peces d'hivern com ara: jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

Codi: 16966
Marca: No disponible

Suau, càlid i agradable.

La tela de pèl sintètic negre és una tela molt suau, lleugera i de tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic negre és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

17,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 17160
Marca: No disponible

La tela de polipell de colors és un material sintètic i impermeable que imita el cuir. La tela de polipell de colors és forta i resistent, ideal per a la confecció de roba, pantalons, faldilles o la fabricació de bosses, cinturons, carteres i molts altres articles de marroquineria. A més, la seva impermeabilitat fa que sigui un material perfecte per a la confecció de productes que han d'estar al aire lliure.

Codi: 16946
Marca: No disponible

Doble tela, càlida i agradable.

La tela de polipell elàstica amb corbes és una doble tela, per una cara és brillant i per l'altra porta una antelina de tacte molt agradable. La tela de polipell elàstica amb corbes és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: leggins, pantalons o jaquetes.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret