Blonda, Gassa i Crep

Codi: 17600
Marca: No disponible

La tela crep floretes fons verd és un xic més gruixuda que una gassa. Feta de polièster de qualitat, amb cos i volum, la tela crep floretes fons verd té una bona caiguda i bon tacte. La tela crep floretes fons verd és apte per vestits, faldilles, xals, fulards i bruses.

Codi: 15826
Marca: No disponible
10,00 €

La tela crep gris és un xic més gruixuda que una gassa. Feta de polièster de qualitat, amb cos i volum, la tela crep gris té una bona caiguda. La tela crep gris és apte per vestits, faldilles, xals, fulards i bruses.

Codi: 14968
Marca: No disponible
10,00 €

La tela crep taronja és una mica més gruixuda que una gassa. Feta de polièster de qualitat, amb cos i volum, la tela crep taronja aporta una bona caiguda. La tela crep taronja és apte per vestits, faldilles, xals, fulards i bruses.

Codi: 17562
Marca: No disponible

El teixit gassa aspecte lli colors variats és un teixit lleuger, de polièster elàstic, amb una caiguda suau. El teixit gassa aspecte lli colors variats ofereix un tacte molt especial que recorda el lli. És ideal per cosir: fulards, bruses, vestits, faldilles i pantalons. La seva textura suau i lleugera li proprociona elegància i confort. No necessita gaire planxa.

Codi: 16335
Marca: No disponible

La tela de gassa cors platejats és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat, amb uns cors color plata, la tela de gassa cors platejats aporta una elegància i caiguda especials. La tela de gassa cors platejats és apte per vestits, xals, pareos, i bruses molt lleugers i frescos d'estiu.

Codi: 17596
Marca: No disponible

La tela gassa crepada salmó té el mateix pes que una gassa però el seu tacte recorda a un crep. Feta de polièster de qualitat, lleugera i amb caiguda moderada, la tela gassa crepada salmó és apte per vestits, faldilles, xals, fulards i bruses.

Codi: 17577
Marca: No disponible

La tela de gassa de colors variats és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat i amb una bona caiguda, la tela de gassa de colors variats aporta una elegància molt especial. La tela de gassa de colors variats és apte per vestits, xals, fulards, i bruses molt lleugeres i fresques.

Codi: 17558
Marca: No disponible

La tela de gassa metàl.lica daurada és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat i teixida amb un fil daurat, la tela de gassa metàl.lica daurada ofereix una elegància i caiguda especials. La tela de gassa metàl.lica daurada és apte per vestits, xals, fulards, i bruses molt lleugeres i fresques d'estiu.

Codi: 17559
Marca: No disponible

La tela de gassa metàl.lica platejada és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat i teixida amb un fil plata, la tela de gassa metàl.lica platejada ofereix una elegància i caiguda especials. La tela de gassa metàl.lica platejada és apte per vestits, xals, fulards, i bruses molt lleugers i frescos d'estiu.

Codi: 17214
Marca: No disponible

La tela de gassa selva tropical és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat, amb un gran estampat plé de colors, fulles i palmeres, la tela de gassa selva tropical aporta una elegància i caiguda especials. La tela de gassa selva tropical és apte per xals, pareos, bruses i vestits molt lleugers i frescos d'estiu.

Codi: 16980
Marca: No disponible

La tela de gassa selva verda és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat, amb un gran estampat plé de colors i fulles la tela de gassa selva verda aporta una elegància i caiguda especials. La tela de gassa selva verda és apte per vestits, xals, pareos, i bruses molt lleugers i frescos d'estiu.

Codi: 16334
Marca: No disponible

La tela de gassa topo daurat és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat, amb un puntet daurat irregular la tela de gassa topo daurat aporta una elegància i caiguda especials. La tela de gassa topo daurat és apte per vestits, xals, pareos, i bruses molt lleugers i frescos d'estiu.

Codi: 11401
Marca: No disponible

La tela organça blanca fantasia és lleugera i semitransparent. Feta de polièster de qualitat, una mica rígid i amb volum, la tela organça blanca fantasia aporta una elegància i caiguda especials. La tela organça blanca fantasia és apte per xals, fulards, mocadors i bruses que necessitin tenir volum i contorn.

Codi: 11242
Marca: No disponible

La tela organça negra fantasia és lleugera i semitransparent. Feta de polièster de qualitat, una mica rígid i amb volum, la tela organça negra fantasia aporta un aire especial. La tela organça negra fantasia és apte per xals, pareos, mocadors i bruses que necessitin tenir un cert volum i contorn.

Codi: 16111
Marca: No disponible

El teixit plumeti organça negra és una tela fresca i transparent que porta de base organça negra i a sobre uns topets de teixit en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui lleugera, amb cos i poca caiguda. Amb el teixit plumeti organça negra podreu cosir: bruses, vels i detalls en els vostres vestits.

Codi: 15941
Marca: No disponible

El teixit plumeti tul blanc és una tela fresca i transparent que porta de base tul de núvia i a sobre uns topets de teixit en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui molt lleugera i amb caiguda. Amb el teixit plumeti tul blanc podreu cosir: bruses, vels i detalls en els vostres vestits.

Codi: 15615
Marca: No disponible

El teixit plumeti tul crú és una tela fresca i transparent que porta de base tul de núvia i a sobre uns topets de teixit en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui molt lleugera i amb caiguda. Amb el teixit plumeti tul crú podreu cosir: bruses, vels i detalls en els vostres vestits.

Codi: 17579
Marca: No disponible

La tela de viscosa metàl.lica rosa és lleugera i amb més cos que una gassa. Feta d'un polièster de qualitat i enllaçada amb un fil metàl.lic platejat, la tela de viscosa metàl.lica rosa aporta una elegància i aspecte especials. La tela de viscosa metàl.lica rosa és apte per vestits, xals, fulars i bruses.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret