Cotó

Les teles de cotó són ideals per cosir peces de roba, accessoris, decoració o bricolatge de la llar. Són fàcils de tallar i cosir. També hi han estampats infantils per fer motxilles, bosses, tovalles o davantals.

Codi: 16922
Marca: No disponible

Color natural.

La tela de batista de cotó beix és lleugera, suau i una mica més lleuger que un popelin. Teixida a la plana la tela de batista de cotó beix és ideal per cosir bruses, faldilles, camises i pantalons d'estiu ben a la fresca.

Codi: 14944
Marca: No disponible

La tela batista de cotó blanca té una caiguda moderada. La tela batista de cotó blanca és lleugera i una mica transparent. Amb la batista de cotó blanca podreu cosir vestits, bruses, camises i també per cortines.

Codi: 16839
Marca: No disponible

Vestit eivissenc.

El teixit de batista de cotó brodada blanca quadres és lleuger i amb caiguda moderada. La batista de cotó brodada blanca quadres porta un dibuix geomètric i és ideal per roba de vestir i també per cortines..

Codi: 16917
Marca: No disponible

La tela batista de cotó branques blaves és una batista de cotó fresca, lleugera i suau. Teixida a la plana la batista de cotó branques blaves és la tela ideal per cosir samarretes, bruses d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 16918
Marca: No disponible

La tela batista de cotó branques grises és una tela de cotó fresca, lleugera i suau. Teixida a la plana la batista de cotó branques grises és ideal per cosir samarretes, bruses d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 17583
Marca: No disponible

Vestit eivissenc.

La tela de batista de cotó brodada blanca és lleugera i amb caiguda moderada. La batista de cotó brodada blanca porta un delicat dibuix floral i és ideal per camises, bruses, faldilles o vestits d'estiu ben frescos.

Codi: 17639
Marca: No disponible

La tela de batista de cotó topo blau és un teixit més fi que el popelin. Més suau i lleugera que el cotó de patchwork la tela de batista de cotó topo blau es pot cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals. 

Codi: 17637
Marca: No disponible

La tela de batista de cotó topo coral és un teixit més fi que el de popelin. Més suau i lleugera que el cotó de patchwork, amb la tela de batista de cotó topo coral es pot cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals. 10

Codi: 17638
Marca: No disponible

La tela de batista de cotó topo gris és un teixit més fi que el de popelin. Més suau i lleugera que el cotó de patchwork la tela de batista de cotó topo gris es pot cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals. 10

Codi: 17363
Marca: No disponible

El cotó antic diagonals i rombes és un teixit de percal una mica més gruixut que el típic popelin de patchwork. El cotó antic diagonals i rombes té un tacte molt suau i agradable que recorda els cotons que s'utilitzaven abans. Amb aquest teixit es poden cosir: davantals, pantalons, faldilles, bolsos o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17242
Marca: No disponible

El cotó antic estels beixos és un teixit de percal una mica més gruixut que el popelin típic de patchwork. El cotó antic estels beixos té un tacte molt suau i agradable que recorda els cotons que s'utilitzaven antigament. Amb aquest teixit es poden cosir: davantals, pantalons, faldilles, bolsos o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17240
Marca: No disponible

El cotó antic flors roses és un teixit de percal una mica més gruixut que el popelin típic de patchwork. El cotó antic flors roses té un tacte molt suau i agradable que recorda els cotons que s'utilitzaven antigament. Amb aquest teixit es poden cosir: davantals, pantalons, faldilles, bolsos o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17243
Marca: No disponible

El cotó antic petita flor blava és un teixit de percal una mica més gruixut que el popelin típic de patchwork. El cotó antic petita flor blava té un tacte molt suau i agradable que recorda els cotons que s'utilitzaven antigament. Amb aquest teixit es poden cosir: davantals, pantalons, faldilles, bolsos o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17362
Marca: No disponible

El cotó antic quadres teula és un teixit de percal una mica més gruixut que el típic popelin de patchwork. El cotó antic quadres teula té un tacte molt suau i agradable que recorda els cotons que s'utilitzaven abans. Amb aquest teixit es poden cosir: davantals, pantalons, faldilles, bolsos o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 16352
Marca: No disponible
10,00 €

Fons beix.

El cotó avions és una tela estampada a la plana i amb impressió digital. De tacte suau i agradable el cotó avions té dibuixades moltes naus d'una i de dues ales. És ideal per vestir a la mainada, per patchwork i per guarnir la nostra llar. 

Codi: 17085
Marca: No disponible

De colors variats.

El popelin de cotó avions antics és un teixit suau i amb un bonic estampat. Teixit a la plana el popelin de cotó avions antics és la tela ideal per patchwork, samarretes i pantalons, vestits o faldilles.

Codi: 17622
Marca: No disponible

La tela de cotó branques fons rosa és un teixit de cotó amb un estampat petit i delicat. Amb la tela de cotó branques fons rosa podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17623
Marca: No disponible

La tela de cotó branques fons verd és un teixit de cotó amb un estampat petit i delicat. Amb la tela de cotó branques fons verd podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 16356
Marca: No disponible

Amb flors.

La tela de cotó calaveres mexicanes catrines és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix divertit i festiu. És ideal per vestir a la mainada:samarretes, pantalons curts o vestits i també per patchwork.

Codi: 16243
Marca: No disponible

Fons blanc.

La tela de cotó caputxeta vermella és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix que recorda al conte. És ideal per vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 17614
Marca: No disponible

La tela de cotó coral i peixos és un teixit de cotó orgànic, amb un estampat clar i mariner que segueix les especificacions Oeko-Tex: fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó coral i peixos podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17196
Marca: No disponible

La tela de cotó cors i flors liles és una tela de cotó orgànic, cómoda i fresca. Seguieix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora.  Amb la tela de cotó cors i flors liles podreu cosir:  bruses, camises, pantalons, faldilles i també coixins o cortines.

Codi: 17708
Marca: No disponible

La tela de cotó cors i roses és un estampat senzill i amb el fons clar. La tela de cotó cors i roses està teixida en la seva totalitat amb cotó orgànic i amb ella podreu tenir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 16717
Marca: No disponible

El popelin cotó de Nadal advent és un teixit suau i que recorda un calendari d'advent. Teixit a la plana el popelin cotó de Nadal advent és la tela ideal per decorar la casa per Nadal amb coxins, tovalles, camins de taula o per posar a l'arbre.

Codi: 16044
Marca: No disponible

El popelin cotó de Nadal boles fons vermell és un teixit suau i amb un fons de fusta pintada. Teixit a la plana el popelin cotó de Nadal boles fons vermell és la tela ideal per decorar la casa per Nadal amb coxins, tovalles, camins de taula o per posar a l'arbre.

Codi: 16289
Marca: No disponible

El popelin cotó de Nadal campanetes és un teixit suau i amb un fons de color vermell. Teixit a la plana el popelin cotó de Nadal campanetes és la tela ideal per decorar la casa per Nadal amb coxins, tovalles, camins de taula o per posar a l'arbre.

11,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 17435
Marca: No disponible

La tela de cotó de Nadal gallerans fons blanc és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb l'estampat més tradicional del Nadal, els gallerans. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora. Amb la tela de cotó de Nadal gallerans fons blanc podreu cosir: els detalls per Nadal, o qualsevol tipus de peça de roba per vestir

Codi: 14442
Marca: No disponible

El popelin cotó de Nadal ossos és un teixit suau i amb un fons estampat. Teixit a la plana el popelin cotó de Nadal ossos és la tela ideal per decorar la casa per Nadal amb coxins, tovalles, camins de taula o per posar a l'arbre.

Codi: 17035
Marca: No disponible

El popelin cotó de Nadal ponsèties és un teixit suau i amb un fons de color crú. Teixit a la plana el popelin cotó de Nadal ponseties és la tela ideal per decorar la casa per Nadal amb coxins, tovalles, camins de taula o per posar a l'arbre.

Codi: 16048
Marca: No disponible

El popelin cotó de Nadal ponsèties vermelles és un teixit suau i amb un fons de color crú. Teixit a la plana el popelin cotó de Nadal ponseties vermelles és la tela ideal per decorar la casa per Nadal amb coxins, tovalles, camins de taula o per posar a l'arbre.

Codi: 17710
Marca: No disponible

La tela de cotó dinousaures de colors es un teixit que té un estampat ple d'aquests rèptils. La tela de cotó dinousaures de colors està fabricada en la seva totalitat amb cotó bio i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 16823
Marca: No disponible

Fons blanc.

Codi: 17702
Marca: No disponible

La tela de cotó estels fons beix es un teixit amb un estampat lleuger i clar. La tela de cotó estels fons beix està fabricada en la seva totalitat amb cotó orgànic i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 16358
Marca: No disponible

Fons cuadriculat.

La tela de cotó estris d'escola i oficina és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix original i ple de petits detalls. És ideal per vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 17707
Marca: No disponible

La tela de cotó estris del camp es un teixit amb un estampat lleuger i clar. La tela de cotó estris del camp està fabricada en la seva totalitat amb cotó orgànic i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17424
Marca: No disponible

La tela de cotó flor aquarel.la petita és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat ple de flors. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora.  Amb la tela de cotó flor aquarel.la petita podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17606
Marca: No disponible

La tela de cotó flor beix fons blanc és una tela de cotó orgànic, amb un senzill estampat, segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó flor beix fons blanc podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17609
Marca: No disponible

La tela de cotó flor blanca fons ocre és una tela de cotó orgànic, amb un senzill estampat, segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat.  Amb la tela de cotó flor blanca fons ocre podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17608
Marca: No disponible

La tela de cotó flor blanca fons rosa és una tela de cotó orgànic, amb un senzill estampat, segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó flor blanca fons rosa podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17632
Marca: No disponible

La tela de cotó flor blanca fons verd és un teixit de popelin de cotó amb diferents flors del camp. Amb la tela de cotó flor blanca fons verd podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals. 

Codi: 17275
Marca: No disponible

Fons blau.

La tela de cotó flor petita blanca és una tela de cotó orgànic, cómoda i fresca. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora.  Amb la tela de cotó flor petita blanca podreu cosir:  bruses, camises, pantalons, faldilles i també coixins o cortines.

Codi: 17427
Marca: No disponible

La tela de cotó flor petita fons beix és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat amb moltes flors. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora.  Amb la tela de cotó flor petita fons beix podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17428
Marca: No disponible

La tela de cotó flor petita fons marí és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat amb moltes flors. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora. Amb la tela de cotó flor petita fons marí podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17274
Marca: No disponible

Fons clar.

La tela de cotó flor petita verda és una tela de cotó orgànic, cómoda i fresca. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora.  Amb la tela de cotó flor petita verda podreu cosir:  bruses, camises, pantalons, faldilles i també coixins o cortines.

Codi: 17706
Marca: No disponible

La tela de cotó fons rosa amb cors és un teixit de cotó amb un estampat juvenil i fresc. Amb la tela de cotó fons rosa amb cors podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17704
Marca: No disponible

La tela de cotó fons rosa lineal es un teixit amb un estampat juvenil i fresc. La tela de cotó fons rosa lineal està fabricada d'una manera respectuosa amb el medi i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17705
Marca: No disponible

La tela de cotó fons verd amb cors és un teixit de cotó amb un estampat juvenil i fresc. La tela de cotó fons verd amb cors està fabricada d'una manera respectuosa amb el medi i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17703
Marca: No disponible

La tela de cotó fons verd lineal es un teixit de cotó amb un estampat juvenil i fresc. La tela de cotó fons verd lineal està fabricada d'una manera respectuosa amb el medi i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17607
Marca: No disponible

La tela de cotó fulles amb colors fons marí és un teixit de cotó orgànic, amb un estampat de petites fulles acolorides, segueix les especificacions Oeko-Tex que obliguen a una fabricació respectuosa i de qualitat. Amb la tela de cotó fulles amb colors fons marí podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17613
Marca: No disponible

La tela de cotó gats fons crú és un teixit de cotó orgànic, que té un estampat senzill, i segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó gats fons crú podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17612
Marca: No disponible

La tela de cotó gossos fons crú és un teixit de cotó orgànic, que amb un estampat senzill, segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó gossos fons crú podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17543
Marca: No disponible
8,00 €

La tela de cotó jungla és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat del tròpic. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa i de primera qualitat.  Amb la tela de cotó jungla podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17198
Marca: No disponible

La tela de cotó koales i selva és una tela de cotó orgànic, cómoda i fresca. Seguieix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora.  Amb la tela de cotó koales i selva podreu cosir:  bruses, camises, pantalons, faldilles i també coixins o cortines.

Codi: 16824
Marca: No disponible

Fons blanc.

El popelin de cotó línies blaves marineres és un material fresc i suau. Teixit a la plana el popelin de cotó línies blaves marineres és la tela ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits o peces de roba per anar a la platja.

Codi: 17432
Marca: No disponible

La tela de cotó línies i cors és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat clàssic. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora. Amb la tela de cotó línies i cors podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17542
Marca: No disponible

La tela de cotó lleopard és una tela de cotó orgànic, amb un estampat felí que recorda la pell de lleopard. Segueix les especificacions Oeko-Tex que obliga a una fabricació respectuosa i de primera qualitat.  Amb la tela de cotó lleopard podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17433
Marca: No disponible

La tela de cotó lletres fons beix és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat clàssic. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora. Amb la tela de cotó lletres fons beix podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 15491
Marca: No disponible
8,00 €

La tela de cotó música és una tela de cotó orgànic, amb un estampat que recorda una partitura musical. Segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat.  Amb la tela de cotó música podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 16254
Marca: No disponible

La tela de cotó música negra és una tela de cotó orgànic, amb un estampat que recorda una partitura musical. Segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat.  Amb la tela de cotó música negra podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17619
Marca: No disponible

La tela de cotó mussols fons marí és un teixit de cotó amb un estampat divertit de petits mussolets. Amb la tela de cotó mussols fons marí podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17610
Marca: No disponible

La tela de cotó ondulat fucsia és un teixit de cotó orgànic, que té un estampat geomètric i que segueix les especificacions Oeko-Tex: fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó ondulat fucsia podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17431
Marca: No disponible

La tela de cotó ossets fons beix és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat clàssic. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora. Amb la tela de cotó ossets fons beix podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 16355
Marca: No disponible

Fons fosc.

La tela de cotó paracaigudes és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix ple de petits detalls. És ideal per vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 16540
Marca: No disponible

Fons blau.

El popelin de cotó peppa pig és un material fresc i de cotó. Teixit a la plana el popelin de cotó peppa pig és la tela ideal per la mainada:samarretes i pantalons d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 17621
Marca: No disponible

La tela de cotó petita flor lila és un teixit de cotó amb un estampat de petites flors de colors. Amb la tela de cotó petita flor lila podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17037
Marca: No disponible

El popelin de cotó petjades i ossos és un teixit suau i amb un estampat ple de roses. Teixit a la plana el popelin de cotó petjades i ossos és la tela ideal per patchwork, samarretes i pantalons, vestits o faldilles.

Codi: 17300
Marca: No disponible
12,00 €

Fons blau.

La tela de cotó pirates és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat estiuenc i divertit. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el planeta i de primera qualitat alhora.  Amb la tela de cotó pirates podreu cosir:  bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també tapissar o fer coixins.

Codi: 17177
Marca: No disponible

El cotó plumeti blanc és una tela fresca que porta de base una batista suau i a sobre uns topets en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui molt agradable al tacte i molt lleugera, perfecta per als dies més calorosos. Amb el cotó plumeti blanc podreu cosir: bruses, camises o vestits.

Codi: 16577
Marca: No disponible

El cotó plumeti blau cel és una tela fresca que porta de base una batista suau i a sobre uns topets en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui agradable al tacte i lleugera, perfecta per als dies de més calor. Amb el cotó plumeti blau cel podreu cosir: bruses, camises o vestits.

Codi: 16924
Marca: No disponible

Fons blau.

El popelin de cotó quadre blau grana és un material fresc i amb caiguda moderada. Teixit a la plana el popelin de cotó quadre blau grana és una tela ideal per confeccionar davantals, bruses, camises, pantalons d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 17709
Marca: No disponible

La tela de cotó ratolins i flors porta un estampat infantil i clar. La tela de cotó ratolins i flors està teixida en la seva totalitat amb cotó orgànic i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17611
Marca: No disponible

La tela de cotó rodones de colors és un teixit de cotó orgànic, amb un estampat amb molt de color que segueix les especificacions Oeko-Tex: fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó rodones de colors podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17434
Marca: No disponible

La tela de cotó rombes i estels és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat clàssic com els d'abans. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora. Amb la tela de cotó rombes i estels podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17620
Marca: No disponible

La tela de cotó roses blanc i negre és un teixit de cotó amb un espectacular estampat de diferents flors, entre elles roses . Amb la tela de cotó roses blanc i negre podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 15494
Marca: No disponible

La tela de cotó sanitari és una tela de cotó orgànic, amb un estampat ple d'icones del món sanitari. Segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat.  Amb la tela de cotó sanitari podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer gorres i bates pel personal sanitari.

Codi: 17646
Marca: No disponible

De colors variats.

El popelin de cotó topo blanc fons de colors variats és un teixit suau i lleuger. Teixit a la plana el popelin de cotó topo blanc fons de colors variats és la millor tela per cosir: patchwork, samarretes i pantalons, vestits o faldilles.

Codi: 15189
Marca: No disponible

Cotó i polièster.

El teixit estampat quadre Vichy de 10 milímetres de colors és una tela fina i tensa alhora. Cada quadre medeix 10 mm.

El teixit estampat quadre Vichy de 10 milímetres és un estampat de cotó i poliéster molt utilitzat en escoles, llars d'infants, i com a decoració en comerços d'alimentació. També és usat en la confecció de tovalles, davantals, pitets i manualitats.

Codi: 16429
Marca: No disponible

Cotó i polièster.

El quadre Vichy de 3 milímetres és una tela fina i tensa. Cada quadre té una mida de 3 mm.

El quadre Vichy de 3 milímetres és un estampat de cotó i polièster utilitzat en escoles, llars d'infants, i com a decoració en comerços d'alimentació. També per cosir davantals, tovalles i manualitats.

Codi: 16862
Marca: No disponible

El quadre Vichy de cotó de colors és un material de cotó suau i amb colors pastel. Amb un ample de 10 mil·límetres, aquest quadre és ideal per cosir vestits, camises, bruses, davantals, tovalles i també per a la decoració. La seva suavitat i el seu color aportaran un aire especial i delicat a les teves creacions. 

Codi: No disponible
Marca: No disponible

De cotó i polièster.

La tela de loneta de colors llisos és un teixit bàsic, versàtil i amb una gran resistència. Teixida en cotó i polièster és utilitzada per fundes de sofà, coixins, fons de fotografia, tovalles, cortines gruixudes. Degut a la seva gran amplada la tela de loneta colors llisos és apta per decorar la llar a un cost raonable. No cal gaire planxa.

Codi: 15161
Marca: No disponible

de Cotó.

La tela loneta camuflatge és una loneta de cotó amb els colors de camuflatge de terra. La loneta camuflatge és apte per peces de cacera o pesca, disfressa, decoració.

9,50 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 14751
Marca: No disponible

El tradicional farcell.

El mocador de farcell de cotó i polièster és una típica tela catalana. Té una cuadrícula negra amb fons salmó suau amb una doble sanefa de ratlles negres als laterals. El mocador de farcell de cotó i polièster és útil per tovalles, davantals, cortines, coixins, bosses del pà, draps de cuina, i també antigament per embolicar paquets.

Codi: 17618
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina flors blaves és un teixit de cotó amb una textura suau, esponjosa i lleugera indicada pels més petitets de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina flors blaves s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17296
Marca: No disponible

Fons blanc.

La tela de muselina flors gassa és una tela de cotó cómoda i fresca. És una tela de fàcil rentar ideal per abrigar als nadons com una manteta suau o una tovallola.  Amb la tela de muselina flors gassa podreu cosir:  mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17631
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina gris amb margarides és un teixit de cotó amb una textura suau, esponjosa i lleugera indicada pels més menuts de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina gris amb margarides s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17377
Marca: No disponible

de Cotó.

La muselina marbrejada colors és un teixit de cotó, esponjós i suau. La muselina marbrejada colors és lleugera i molt versátil: desde colxes o vestidets pels menuts, fins a bruses, pantalons, faldilles o vestits pels més grans.

Codi: 17630
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina ossets és un teixit de cotó que té una textura suau, esponjosa i lleugera apropiada pels més menuts de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina ossets fons beix s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17626
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina papallones és un teixit de cotó amb una textura suau, esponjosa i lleugera indicada pels més petitets de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina papallones s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17276
Marca: No disponible

De cotó.

El piqué de petjades és un teixit suau, amb cos i lleuger. El piqué petjades és la tela ideal per llocs delicats: fundes pel cotxet, protectors pel llit del nadó, cosir samarretes i pantalons còmodes.

Codi: 17233
Marca: No disponible

El punt de cotó bio de colors és un teixit que et sorprendrà per la seva suavitat i confort. El punt de cotó bio de colors està teixit amb un cotó que segueix la norma Oeko-Tex sostenible i respectuosa amb el planeta. La seva delicada i còmoda textura fan que sigui perfecte per a qualsevol tipus de peça de vestir. Des de samarretes fins a vestits, pantalons o faldilles.

Codi: 16776
Marca: No disponible

Suau i fresc.

El punt de cotó cintes de colors és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó cintes de colors, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16818
Marca: No disponible

Fons trama de llí.

El punt de cotó coloms és una tela amb caiguda moderada i amb un estampat senzill i clar. Amb el punt de cotó coloms podràs cosir vestits, camises, bruses o faldilles.

Codi: 16768
Marca: No disponible

Suau i fresc. Oeko-Tex.

El punt de cotó dinosaures és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó dinosaures, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 17617
Marca: No disponible

Fons blanc.

El punt de cotó estels fons blanc és una tela suau i agradable amb caiguda moderada i amb un estampat senzill i lluminós. Amb el punt de cotó estels fons blanc podràs cosir vestits, camises, bruses o faldilles.

Codi: 17616
Marca: No disponible

Fons blanc.

El punt de cotó línia marinera és una tela suau i agradable amb caiguda moderada i amb un estampat senzill i molt mariner. Amb el punt de cotó línia marinera podràs cosir vestits, camises, bruses o faldilles.

Codi: 17624
Marca: No disponible

El punt de cotó línies liles és una tela suau, agradable amb caiguda moderada i amb un estampat senzill i sorprenent. Amb el punt de cotó línies liles podràs confeccionar vestits, samarretes, bruses o faldilles.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret