Hivern

A les teles d'hivern trobareu roba càlida i confortable per quan fa fred. Tenim peces de pèl, coralina i polar, punt de tricot, neoprè i doble tela, amb estils elegants i pràctics. Mantingueu-vos abrigades i còmodes amb la nostra selecció de roba d'hivern de qualitat.

Codi: 16943
Marca: No disponible

Baguilla de Polièster.

La tela d'abric quadres beixos i grisos té un tacte càlid i agradable. La tela d'abric quadres beixos i grisos és una tela que escalfa i és lleugera, d'hivern, es renta bé i no arruga. Utilitzada per cosir abrics, parques, jaquetes, faldilles o pantalons.

Codi: 17026
Marca: No disponible

Us presentem la tela clàssic sastreria. Una tela amb una petita mostra circular típica dels trajos d’època anomeda ull de perdiu. La tela clàssic sastreria està feta de viscosa i polièster i és elàstica. Amb la tela clàssic sastreria podreu cosir americanes, pantalons, jaquetes o faldilles.

Codi: 16925
Marca: No disponible

La tela clàssica pota de gall ample és un teixit de dibuix clàssic i suau. La tela clàssica pota de gall ample porta viscosa i té caiguda. Amb la tela clàssica pota de gall ample podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 16950
Marca: No disponible

La doble tela geomètrica beix és un material ideal per a la confecció de diferents peces de roba i accessoris per a la llar. En una cara, porta boata folrada que aporta suavitat i escalfor, i a l'altra, un teixit setinat impermeable que la fa ideal per a protegir contra la pluja o la neu.

La doble tela geomètrica beix és lleugera i còmoda de portar, per la qual cosa es pot fer servir per cosir abrics, parques, jaquetes, xandalls o mantes de sofà. Si estàs buscant un material de qualitat i amb un toc diferent, la doble tela geomètrica beix és una bona opció.

Codi: 17002
Marca: No disponible

El teixit doble tela napa i pell de xai és ideal per a caçadores, capes, jaquetes o abrics d'hivern. La seva composició de napa i fibra polar de pell de xai fan una tela resistent al fred. El teixit doble tela napa i pell de xai garanteix màxim confort, qualitat, i escalfor.

Codi: 17206
Marca: No disponible

El teixit doble tela punt dinos és ideal per a xandall o jaqueta esportiva d'hivern. La seva composició de cotó, poliéster i fibra elàstica aporten resistència al fred. La doble tela de punt dinos garanteix màxim confort i qualitat, és perfecte per a la creació de xandalls, jaquetes, mantes per sofà o qualsevol peça d’abric.

Codi: 16987
Marca: No disponible

Tacte càlid i doble cara.

El teixit de doble tela setinada amb quadres es suau, en una cara porta boata i a l'altra un teixit setinat impermeable. El teixit de doble tela setinada amb quadres es apte per confeccionar abrics, parques, jaquetes, xandalls o mantes de sofà.

Codi: 17088
Marca: No disponible

Tacte suau.

El teixit espiga tricot colors llisos és suau i elàstic. Porta una trena com si fos teixit amb agulles. El teixit espiga tricot colors llisos és apte per confeccionar jerseis, bruses, vestits o faldiles.

Codi: 17458
Marca: No disponible

La tela jacquard caixmir blanca és un teixit de tacte lleuger, de polièster i viscosa. La tela jacquard caixmir blanca porta un gravat de caixmir i té una amplada de 140 cm. La tela jacquard caixmir blanca és utilitzada per cosir vestits, jaquetes o faldilles i també per decoració.

Codi: 16294
Marca: No disponible

La tela de jacquard caixmir negra és un teixit de tacte mig de polièster i viscosa. La tela de jacquard caixmir negra porta un gravat del conegut motiu de caixmir i té una ample de 140 cm. La tela de jacquard caixmir negra és utilitzada per cosir vestits, jaquetes o faldilles, per la llar i també s'utilitza per tapisseria o decoració.

Codi: 17392
Marca: No disponible

El teixit de lluentons daurats és un teixit de pedreria amb caiguda que ofereix un aspecte espectacular per a la vostra roba de festa o cerimònia. El teixit de lluentons daurats és perfecte per a la confecció de bruses, vestits o faldilles. La seva textura de dotzenes de petites peces és lleugera, elegant i comfortable. El teixit de lluentons platejats és un teixit elàstic.

Codi: 16004
Marca: No disponible

El teixit de lluentons de tots colors és un teixit de pedreria amb una base de tul elàstic i amb caiguda moderada que ofereix un aire espectacular per a la vostra roba de festa o cerimònia. El teixit de lluentons de tots colors és perfecte per a la confecció de vestits, toreres o faldilles. La seva textura de dotzenes de petites peces és lleugera i elegant. El teixit de lluentons de tots colors és un teixit elàstic.

Codi: 17391
Marca: No disponible

El teixit de lluentons platejats és un teixit de pedreria amb caiguda que ofereix un aspecte espectacular per a la vostra roba de festa o cerimònia. El teixit de lluentons platejats és perfecte per a la confecció de bruses, vestits o faldilles. La seva textura de dotzenes de petites peces és lleugera, elegant i comfortable. El teixit de lluentons platejats és un teixit elàstic.

Codi: 16701
Marca: No disponible

No arruga.

La tela de neoprè de colors és un teixit compacte una mica elàstic i opac. Té un tacte suau i és un bon aïllant, tant del fred com de la calor. La tela de neoprè de colors és difícil d'arrugar i té una caiguda llisa. És diferent al neoprè aquàtic i no tenen cap propietat en comú. Apte per la confecció de jaquetes, vestits, faldilles, gabardines.

Codi: 17066
Marca: No disponible

Amb el nostre polar de cotó blanc crú teniu la solució perfecta per l’hivern. Té una suavitat i estructura que us donarà escalfor en tot moment. El polar de cotó blanc crú és ideal per a confeccionar xandalls, parques, jaquetes, bufandes o mantes de sofà.

Codi: 14554
Marca: No disponible

La tela pota de gall clàssica és una mostra del conegut teixit de dibuix característic i és molt suau. La tela pota de gall clàssica porta viscosa, polièster i és lleugerament elàstica amb caiguda. Amb la tela pota de gall clàssica podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 17205
Marca: No disponible

El teixit punt afelpat negre és ideal per a xandall o jaqueta esportiva d'hivern. La seva composició de cotó, poliéster i fibra elàstica aporten resistència al fred. La tela de punt afelpat negre garanteix màxim confort i qualitat, és perfecte per a la creació de xandalls, jaquetes, mantes per sofà o qualsevol peça d’abric.

Codi: 17453
Marca: No disponible

El teixit punt afelpat peces de colors és un génere molt suau i agradable. Amb ell podreu cosir capes, jaquetes, jerseis o faldilles d'hivern. La seva composició de viscosa, poliéster i fibra elàstica aporten comoditat i resistència al fred. La tela de punt afelpat peces de colors garanteix màxim confort i qualitat, abrigant d'una manera elegant i còmoda.

Codi: 17394
Marca: No disponible

Càlid i lleuger.

El punt de tricot colors variats és un teixit càlid, elàstic, suau i amb caiguda. Fet de viscosa i polièster i amb un tacte excepcional, el punt de tricot colors variats és el teixit ideal per cosir jerseis, bruses, vestits ajustats o faldilles.

Codi: 17405
Marca: No disponible

Càlid i tacte agradable.

El punt de tricot mescla colors variats és un teixit càlid, elàstic, suau i amb caiguda. Teixit en viscosa i polièster i amb un tacte excepcional, el punt de tricot mescla colors variats és el teixit ideal per cosir jerseis, vestits ajustats o faldilles.

Codi: 17455
Marca: No disponible

El teixit punt doble tela amaril.lis és ideal per a jaqueta o bruses d'hivern. La seva composició de poliéster i fibra elàstica aporten resistència al fred. El teixit punt doble tela amaril.lis garanteix màxim confort i qualitat, és perfecte per a cosir parques, jaquetes o jerseis.

Codi: 17000
Marca: No disponible

El teixit quadre clàssic Burberrys és de viscosa i polièster i té un tacte suau. El teixit quadre clàssic Burberrys té una bona caiguda i és lleugerament elàstic. Amb el quadre clàssic Burberrys podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 17027
Marca: No disponible

El teixit quadre clàssic Burberrys marró és de viscosa i polièster i té un tacte suau. El teixit quadre clàssic Burberrys marró té una bona caiguda i és lleugerament elàstic. Amb el quadre clàssic Burberrys marró podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 15968
Marca: No disponible

El teixit quadre clàssic fons beix és de viscosa i de polièster amb un tacte suau. El teixit quadre clàssic fons beix té una bona caiguda i és lleugerament elàstic. Amb el quadre clàssic fons beix podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 16584
Marca: No disponible

El teixit quadre clàssic gris i blau és de viscosa i té un tacte suau. El teixit quadre clàssic gris i blau té una bona caiguda i és lleugerament elàstic. Amb el quadre clàssic gris i blau podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 16598
Marca: No disponible

El teixit quadre clàssic gris i verd és de viscosa i té un tacte suau. El teixit quadre clàssic gris i verd té una bona caiguda i és lleugerament elàstic. Amb el quadre clàssic gris i verd podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 13607
Marca: No disponible

El teixit estampat quadre escocès de polièster és un material lleuger que té el típic dibuix escocès de fons vermell amb ratlles grogues i blanques. El teixit estampat quadre escocès de polièster és un teixit pràctic que es renta bé i no arruga. Utilitzat per disfressa, decoració i per Nadal abrigar el tió.

Codi: 16293
Marca: No disponible

Elàstic

El teixit estampat quadre escocès de viscosa és un material lleuger que té el típic dibuix escocès de fons vermell amb ratlles grogues i blanques. El teixit estampat quadre escocès de viscosa és un teixit pràctic que es renta bé i és elàstic. Utilitzat per vestir, faldilles, jaquetes, pantalons, decoració i per Nadal abrigar el tió.

Codi: 13702
Marca: No disponible

Elàstic.

El teixit estampat quadre escocès verd és lleuger i elàstic, té el típic dibuix escocès de fons verd amb ratlles grogues i blanques. El teixit estampat quadre escocès verd és un material pràctic que es renta bé i no arruga. Utilitzat per cosir faldilles, pantalons i jaquetes.

Codi: 17457
Marca: No disponible

La tela quadre Harrys clàssic és una mostra del conegut teixit de dibuix característic i és molt suau. La tela quadre Harrys clàssic porta viscosa, polièster i és lleugerament elàstica amb caiguda. Amb la tela quadre Harrys clàssic podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 16960
Marca: No disponible
17,00 €

Suavitat en el tacte.

El setinat felí forma part d'una familia de teles teixides amb un polièster de primera qualitat. El setinat felí té un tacte suau i un acabat d'aspecte lluent o setinat. Amb el setinat felí podràs cosir bruses, camises o vestits.

Codi: 16961
Marca: No disponible

Suavitat en el tacte.

El setinat topos ocre, gris i negre forma part d'una familia de teles teixides amb un polièster de primera qualitat. El setinat topos ocre, gris i negre té un tacte suau i un acabat d'aspecte lluent o setinat. Amb el setinat topos ocre, gris i negre podràs cosir bruses, camises o vestits.

Codi: 17488
Marca: No disponible
12,00 €

Escalfor i impermeable.

El softshell blau és un teixit elàstic de dues capes, lleuger i flexible. La capa exterior aïlla del vent, de la fred i és impermeable. La capa interior és de forro polar acrílic de microfibra i aporta calor. Amb el teixit softshell blau podreu cosir roba d’esport, jaquetes, parques o abrics lleugers i eficaços.

Codi: 17487
Marca: No disponible
12,00 €

Escalfor i impermeable.

El softshell és un teixit elàstic de dues capes, lleuger i flexible. La capa exterior aïlla del vent, de la fred i és impermeable. La capa interior és de forro polar acrílic de microfibra i aporta calor. Amb el teixit softshell verd podreu cosir roba d’esport, jaquetes, parques o abrics lleugers i eficaços.

Codi: 17031
Marca: No disponible

Imitació del pèl d'Astracan.

La tela Astracan colors és de polièster i imita al conegut pèl. La tela Astracan colors és suau en una cara i és apte per confeccionar abrics, parques, jaquetes o mantes de sofà.

Codi: 16727
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina colors llisos és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de coralina és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: mantes, bufandes, abrics, bufs.

Codi: 17053
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina cors és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de coralina cors és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: mantes, bufandes, abrics, bufs.

Codi: 17422
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina dracs i estels és una tela de tacte agradable, suau i càlida. La tela de coralina dracs i estels és apropiada per cosir peces d'hivern com ara: pijames, bufandes, abrics, bufs o mantes pel sofà.

Codi: 17041
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina escocesa és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de coralina escocesa és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: mantes, bufandes, abrics, bufs.

Codi: 17054
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina gossets és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de coralina gossets és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: mantes, bufandes, abrics, bufs.

Codi: 17057
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina graffitti és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de coralina graffitti és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: mantes, bufandes, abrics, bufs.

Codi: 17420
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina petita flor fons beix és una tela de tacte agradable, suau i càlida. La tela de coralina petita flor fons beix és apropiada per cosir peces d'hivern com ara: pijames, bufandes, abrics, bufs o mantes pel sofà.

Codi: 17421
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina quadre beix és una tela de tacte agradable, suau i càlida. La tela de coralina quadre beix és apropiada per cosir peces d'hivern com ara: pijames, bufandes, abrics, bufs o mantes pel sofà.

Codi: 16995
Marca: No disponible

Pèl llarg.

La tela de pèl sintètic blanca és un teixit suau, lleuger i de tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic blanca és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: Capes, jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

Codi: 16952
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de pèl sintètic blau acanalada és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de pèl sintètic blau acanalada és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

Codi: 13777
Marca: No disponible

Pèl sintètic de girafa.

La tela de pèl sintètic de girafa és totalment artificial. Té un lleuger pèl que li dona un tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic de girafa és un teixit de disfressa gamma alta i també pot ser utilitzada com a complement de peces de vestir: Armilles, bufandes, bufs, petites mantes, punys o solapes.

Codi: 9243
Marca: No disponible

Pèl sintètic de tigre.

La tela de pèl sintètic de tigre és totalment artificial. Té un lleuger pèl que li dona un tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic de tigre és un teixit de disfressa gamma alta i també pot ser utilitzada com a complement de peces de vestir: Armilles, bufandes, bufs, petites mantes, punys o solapes.

Codi: 9242
Marca: No disponible

Suau i molt real.

La tela de pèl sintètic de vaca és totalment artificial. Té un lleuger pèl que li dona un tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic de vaca és un teixit de disfressa gamma alta i també pot ser utilitzada com a complement de peces de vestir: Armilles, bufandes, bufs, petites mantes, punys o solapes.

Codi: 13779
Marca: No disponible

Suau i càlida.

La tela de pèl sintètic de zebra és totalment artificial. Té un lleuger pèl que li dona un tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic de zebra és un teixit de disfressa gamma alta i també pot ser utilitzada com a complement de peces de vestir: Armilles, bufandes, bufs, petites mantes, punys o solapes.

Codi: 16954
Marca: No disponible

Suau, càlid i agradable.

El pèl sintètic lila fluix és una tela molt suau, lleugera i de tacte molt agradable. El pèl sintètic lila fluix és apropiat per confeccionar peces d'hivern com ara: jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

Codi: 16966
Marca: No disponible

Suau, càlid i agradable.

La tela de pèl sintètic negre és una tela molt suau, lleugera i de tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic negre és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

17,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 17160
Marca: No disponible

La tela de polipell de colors és un material sintètic i impermeable que imita el cuir. La tela de polipell de colors és forta i resistent, ideal per a la confecció de roba, pantalons, faldilles o la fabricació de bosses, cinturons, carteres i molts altres articles de marroquineria. A més, la seva impermeabilitat fa que sigui un material perfecte per a la confecció de productes que han d'estar al aire lliure.

Codi: 16946
Marca: No disponible

Doble tela, càlida i agradable.

La tela de polipell elàstica amb corbes és una doble tela, per una cara és brillant i per l'altra porta una antelina de tacte molt agradable. La tela de polipell elàstica amb corbes és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: leggins, pantalons o jaquetes.

Codi: No disponible
Marca: No disponible

Tacte suau.

La tela de punt afelpat de colors és una tela d'hivern amb caiguda i tacte agradable. Per un costat és lleugerament peluda, és elàstica, no s'arruga ni es desfila. La seva flexibilitat és pel ample de la tela. La tela de punt afelpat de colors és ideal per cosir pantalons, vestits, jaquetes, bruses o faldilles.

Codi: 16257
Marca: No disponible

Punt d'hivern.

El teixit de punt de colors roma és una tela d'hivern que té caiguda i un tacte molt agradable. No arruga ni es desfila i és una tela elàstica. S'estira pel ample de la tela. El punt de colors roma és apte per cosir vestits, bruses, jaquetes, pantalons o faldilles.

Codi: 16928
Marca: No disponible

Suau i càlida

La tela minki colors llisos és suau, lleugera i amb pèl curt. La tela minki colors llisos és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: Bufandes, mantes pel sofà, bufs, i també per disfressa.

Codi: 16037
Marca: No disponible

La tela polar colors llisos és una excel·lent opció per a aquells que busquen comfort i calor. La tela polar colors llisos és suau, esponjosa, opaca i amb cos. És ideal per a una amplia gamma de projectes: folrar peces de roba, per confeccionar roba esportiva i també per la llar: Bufandes, mantes, barnussos, pijames o bates.

Codi: 17441
Marca: No disponible

Una mica elàstic.

La tela de vellut cordolé colors és una tela de polièster i polilamida amb un gruix mitjà i lleugerament elàstica. La tela de vellut cordolé colors té un ample de 1.50 metres i presenta una bona caiguda. Amb la tela de vellut cordolé colors podràs cosir pantalons, faldilles, vestits, parques o jaquetes.

Codi: 14279
Marca: No disponible

Si esteu buscant un teixit suau, amb una caiguda i elegant, el Vellut elàstic de colors és el que necessiteu. Aquest vellut és una opció ideal per a la confecció de vestits, jaquetes, faldilles i pantalons, així com per a la decoració de la vostra llar o comerç.

El Vellut elàstic de colors ofereix una varietat de quatre colors.

Codi: 15429
Marca: No disponible

Vellut elàstic

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret