Tovallola i Texà

Codi: 14873
Marca: No disponible

El rus de tovallola colors llisos és un teixit de cotó que està dissenyat amb molts rissos que el fan altament absorvent de la humitat, fent-lo perfecte per a tots els usos de la llar, incloent-hi tovalloles, barnussos, pitets i davantals.

El rus de tovallola colors és una opció sostenible, ja que està fet amb cotó de qualitat i orgànic. Això significa que estem reduint la quantitat de residus que es produeixen cada any a causa de la substitució freqüent de productes de la llar.

Codi: 14042
Marca: No disponible

El teixit rus de tovallola protector garanteix que el teu llit estigui sempre net i sec. Amb un ample de 2 metres, cobreix completament el teu matalàs. Fabricat amb una cara de rus i una altra de poliuretà impermeable i transpirable, el rus de tovallola protector garanteix una total estanquitat. També és útil per fer pitets.

Codi: 16893
Marca: No disponible

Cotó, secat ràpid.

La tela de tovallola gofre de colors és un teixit de cotó lleuger i suau. La tela de tovallola gofre de colors té un gran poder absorvent i seca ràpidament. La tela de tovallola gofre de colors és utilitzada per fer pitets, protectors pel llit del nadó, davantals, tovalloles per la llar, platja, gimnàs, barnussos o draps de cuina. 

Codi: 17286
Marca: No disponible

Gofre més petit, secat ràpid.

La tela de tovallola gofre petit estampat és un teixit de cotó lleuger i suau. La tela de tovallola gofre petit estampat té un gran poder absorvent i seca ràpidament. Amb un quadre tipus gofre molt més petit que la resta, la tela de tovallola gofre petit estampat és utilitzada per fer pitets, protectors i colxes pel llit del nadó, davantals, tovalloles per la llar, platja, gimnàs, barnussos o draps de cuina. 

Codi: 17292
Marca: No disponible

La tela de tovallola gofre petit gris clar és un teixit de cotó lleuger i suau. La tela de tovallola gofre petit gris clar té un gran poder absorvent i seca ràpidament. Amb un quadre tipus gofre més petit que la resta la tela de tovallola gofre petit gris clar és utilitzada per cosir pitets, protectors i colxes pel llit del nadó, davantals, tovalloles per la llar, platja, gimnàs, barnussos o draps de cuina. 

Codi: 15998
Marca: No disponible
15,00 €

La tela de texà blau és elástica, de cotó i de polièster. La tela de texà blau té una amplada de 1,40 metres, és suau i de bon cosir. Amb la tela de texà blau pots confeccionar: Pantalons, faldilles, vestits o parques. 

Codi: 17589
Marca: No disponible

La tela de texà blau clar és elástica, de cotó i de polièster. La tela de texà blau clar té 1,40 metres d'ample i és pot cosir fàcilment. Amb la tela de texà blau clar pots fer: Pantalons, faldilles, vestits o parques. 

Codi: 17267
Marca: No disponible
15,00 €

La tela de texà denim és elástica, de cotó i de polièster. La tela de texà denim té una amplada de 1,40 metres i és de bon cosir. Amb la tela de texà denim podeu confeccionar: Pantalons, faldilles o parques. 

Codi: 17294
Marca: No disponible

Colors beix i blau.

La tela de texà línies en dos colors és una sarga de cotó i polièster com si fos texà tipus pantaló. La tela de texà línies en dos colors té 1,40 metres d'ample i podràs cosir: Faldilles, pantalons o parques d'estiu.

Codi: 16373
Marca: No disponible
15,00 €

La tela de texà negre és elástica, de cotó i de polièster. La tela de texà negre té una ample de 1,40 metres i és de bon cosir. Amb la tela de texà negre podeu confeccionar: Pantalons, faldilles, ermilles o parques. 

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret