Texà Estiu

Codi: 15998
Marca: No disponible
15,00 €

La tela de texà blau és elástica, de cotó i de polièster. La tela de texà blau té una amplada de 1,40 metres, és suau i de bon cosir. Amb la tela de texà blau pots confeccionar: Pantalons, faldilles, vestits o parques. 

Codi: 17589
Marca: No disponible

La tela de texà blau clar és elástica, de cotó i de polièster. La tela de texà blau clar té 1,40 metres d'ample i és pot cosir fàcilment. Amb la tela de texà blau clar pots fer: Pantalons, faldilles, vestits o parques. 

Codi: 17267
Marca: No disponible
15,00 €

La tela de texà denim és elástica, de cotó i de polièster. La tela de texà denim té una amplada de 1,40 metres i és de bon cosir. Amb la tela de texà denim podeu confeccionar: Pantalons, faldilles o parques. 

Codi: 17294
Marca: No disponible

Colors beix i blau.

La tela de texà línies en dos colors és una sarga de cotó i polièster com si fos texà tipus pantaló. La tela de texà línies en dos colors té 1,40 metres d'ample i podràs cosir: Faldilles, pantalons o parques d'estiu.

Codi: 16373
Marca: No disponible
15,00 €

La tela de texà negre és elástica, de cotó i de polièster. La tela de texà negre té una ample de 1,40 metres i és de bon cosir. Amb la tela de texà negre podeu confeccionar: Pantalons, faldilles, ermilles o parques. 

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret