Gobelino, Culla, Polipell

Codi: 17634
Marca: No disponible

El cotó culla estampat felins és una tela que està teixida com una loneta.  L'ample és de 1,40 metres, és una mica més gruixut que un popelin i té un tacte suau.  El cotó culla estampat felins és 100% de cotó i amb ell es poden cosir: Parques, faldilles, davantals o per tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17635
Marca: No disponible

El cotó culla estampat margarides és una tela a la loneta. L'ample és de 1,40 metres, una mica més gruixut que un popelin i té un tacte suau.  El cotó culla estampat margarides és de cotó i permet cosir: Parques, faldilles, davantals o per tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17633
Marca: No disponible

El cotó culla estampat mariner és una tela que està teixida de manera semblant a la loneta.  L'amplada és de 1,40 metres, és una mica més gruixut que un cotó de popelin i és suau.  El cotó culla estampat mariner és 100% de cotó i amb ell es poden cosir: Parques, faldilles, davantals o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17471
Marca: No disponible

El cotó culla estampat pingüins és una tela semblant a la loneta.  L'amplada és de 1,40 metres, és una mica més gruixut que un popelin i té un tacte suau.  El cotó culla estampat pingüins  és 100% de cotó i amb ell es poden cosir: Parques, faldilles, davantals o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 16913
Marca: No disponible

Lli i Viscosa.

La tela de lli culla gris elàstic és un material granulat i amb un teixit semblant a una loneta. La tela de lli culla gris elàstic té un ample de 1.45 metres i és de lli i viscosa elàstica. Amb la tela de lli culla gris elàstic podreu cosir bosses, bolsos, coixins.

9,50 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 16670
Marca: No disponible

Imitació lli.

La tela de cotó de colors culla és un teixit que imita la textura del lli. De tacte suau i agradable és ideal per cosir pantalons, faldilles, vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 17222
Marca: No disponible

La tela de gobelino antiga té un aspecte envellit que li dóna un aire especial i únic. La seva textura gruixuda la fa perfecta per a utilitzar en projectes de decoració. La tela de gobelino antiga està teixida amb cotó i polièster a parts iguals. Amb la tela de gobelino antiga podreu tapissar cadires o sillons d'època, fer bosses, coixins, capçaleres o murals.

18,00 €
Afegir al carro
Disponible
Codi: 17665
Marca: No disponible

La tela de gobelino botons és de cotó i poliester a parts iguals i té una gran varietat de colors suaus i combinables. La seva textura gruixuda la fa perfecta per a utilitzar en projectes de decoració i tapisseria amb la que podreu transformar la vostra llar. Amb la tela de gobelino botons podreu tapissar cadires, sillons, cosir bosses, coixins, capçaleres o murals.

18,00 €
Afegir al carro
Disponible
Codi: 17535
Marca: No disponible

La tela de gobelino mosaic de colors té una textura gruixuda perfecta per a utilitzar en projectes de decoració. La tela de gobelino mosaic de colors es de cotó i polièster a parts iguals. Amb la tela de gobelino mosaic de colors podreu tapissar cadires o sillons d'època, cosir bosses, coixins, capçaleres o murals.

18,00 €
Afegir al carro
Disponible
Codi: 17160
Marca: No disponible

La tela de polipell de colors és un material sintètic i impermeable que imita el cuir. La tela de polipell de colors és forta i resistent, ideal per a la confecció de roba, pantalons, faldilles o la fabricació de bosses, cinturons, carteres i molts altres articles de marroquineria. A més, la seva impermeabilitat fa que sigui un material perfecte per a la confecció de productes que han d'estar al aire lliure.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret