Viscosa

Codi: 16913
Marca: No disponible

Lli i Viscosa.

La tela de lli culla gris elàstic és un material granulat i amb un teixit semblant a una loneta. La tela de lli culla gris elàstic té un ample de 1.45 metres i és de lli i viscosa elàstica. Amb la tela de lli culla gris elàstic podreu cosir bosses, bolsos, coixins.

9,50 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 17580
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa beix clar és fresca, lleugera i té un tacte suau. És una mica elàstica, cosa que la fa ideal per superar la calor de l'estiu. Amb la tela de lli i viscosa beix clar podreu cosir bruses, camises, pantalons i faldilles. La tela de lli i viscosa beix  clar és molt còmoda, i es pot mantenir fàcilment.

Codi: 17581
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa beix natural és fresca, té un tacte suau i és una mica elàstica, cosa que la fa ideal per superar la calor de l'estiu.  Amb la tela de lli i viscosa beix natural podreu cosir bruses, camises, pantalons i faldilles. La tela de lli i viscosa beix natural és lleugera i còmoda, i es pot mantenir en bon estat fàcilment.

Codi: 17586
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa crua és fresca, lleugera i té un tacte suau, ideal per superar la calor de l'estiu. Amb la tela de lli i viscosa crua podreu cosir bruses, camises, pantalons i faldilles. La tela de lli i viscosa crua és molt còmoda, i pràctica.

Codi: 17150
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa estampada cercles verds és ideal per alleugerir la calor de l'estiu. Amb la seva frescor i tacte tindreu elegància i comoditat en el vestir. Amb el lli i viscosa estampada cercles verds podreu cosir bruses, camises, pantalons i faldilles. El lli i viscosa estampada cercels verds és una tela lleugera i còmoda, i es pot mantenir en bon estat fàcilment.

Codi: 17151
Marca: No disponible

Fons blanc.

La tela de lli i viscosa estampada flor lila i verda és ideal per alleugerir la calor de l'estiu. Amb la seva frescor i tacte tindreu elegància i comoditat en el vestir. Amb el lli i viscosa estampada flor lila i verda podreu cosir bruses, camises, pantalons i faldilles. El lli i viscosa estampada flor lila i verda és una tela lleugera i còmoda, i es pot mantenir en bon estat fàcilment.

Codi: 17204
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa estampada grans fulles és ideal per alleugerir la calor de l'estiu. Amb la seva frescor i tacte tindreu elegància i comoditat en el vestir. Amb la tela de lli i viscosa estampada grans fulles podreu cosir bruses, camises, pantalons i faldilles. La tela de lli i viscosa estampada grans fulles és lleugera i còmoda, i es pot mantenir en bon estat fàcilment.

Codi: 17284
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa estampada pinzellades és ideal per la calor de l'estiu. Amb la seva frescor i tacte tindreu elegància i comoditat en el vestir. Amb la tela de lli i viscosa estampada pinzellades podreu cosir bruses, camises, pantalons i faldilles. La tela de lli i viscosa estampada pinzellades és lleugera i còmoda, i es pot mantenir en bon estat fàcilment.

Codi: 17582
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa negra és fresca, lleugera i té un tacte suau. És una mica elàstica, cosa que la fa ideal per superar la calor de l'estiu. Amb la tela de lli i viscosa negra podreu cosir bruses, camises, pantalons i faldilles. La tela de lli i viscosa negra és molt còmoda, i es pot mantenir fàcilment.

Codi: 17179
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa pautada és ideal per suportar la calor de l'estiu. Teixida amb fibres naturals us donarà comoditat i frescor en el vestir. Amb el lli i viscosa pautada podreu fer vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

18,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 17183
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa topo negre és un bon material per suportar la calor de l'estiu. Teixida amb fibres naturals us donarà comoditat i frescor en el vestir. Amb el lli i viscosa topo negre podreu fer vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Codi: 16906
Marca: No disponible

Suau i fresc.

El punt de viscosa gira-sols és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de viscosa i d'eslastan, el punt de viscosa gira-sols, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16907
Marca: No disponible

Fons marró.

El punt de viscosa plomes és una tela amb caiguda moderada i amb un estampat ètnic de tipus animal print. Amb el punt de viscosa plomes  podràs cosir vestits, camises, bruses o faldilles.

Codi: 15689
Marca: No disponible

Suau, setinada i fresca.

La tela de viscosa de colors és una tela fresca, suau i amb molta caiguda. La tela de viscosa de colors és una tela cómoda, lleugera, transpirable i és ideal per quan fa calor. Amb la tela de viscosa de colors podràs cosir bruses, camises, pantalons, vestits o samarretes ben fresques per l'estiu.

Codi: 17546
Marca: No disponible

La tela de viscosa cara blanca fons negre té caiguda, és suau i lleugera. Amb un dibuix espectacular i original aportarà elegància i confort a qualsevol peça. Amb la tela de viscosa cara blanca fons negre es poden cosir vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles, permetent que creïs peces úniques i adaptades al teu estil.

Codi: 17576
Marca: No disponible

La tela de viscosa cara negra fons blanc té caiguda, és suau i lleugera. Amb un dibuix espectacular i original tindreu una elegància i confort excepcionals. Amb la tela de viscosa cara negra fons blanc podràs cosir: vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Codi: 17297
Marca: No disponible

Estampat vaporòs.

La tela de viscosa elàstica flor lila té una bona caiguda i és molt cómode. Amb un disseny sorprenent aportarà una elegància especial. Amb la viscosa elàstica flor lila es poden cosir vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles, permetent que creïs peces úniques i adaptades a les teves necessitats.

Codi: 17180
Marca: No disponible

Fons blau marí.

La tela de viscosa elàstica groga i blava té una bona caiguda i és molt cómode. Amb un disseny espectacular aportarà elegància i confort a qualsevol peça. Amb la viscosa elàstica groga i blava es poden cosir vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles, permetent que creïs peces úniques i adaptades a les teves necessitats.

Codi: 16912
Marca: No disponible

La tela de viscosa estampada amb roses és un teixit fresc, suau i lleuger, molt apropiat per la calor de l'estiu. La viscosa estampada amb roses és una tela amb caiguda que té un dibuix clàssic, vistós i molt natural. Amb la tela de viscosa estampada amb roses es poden cosir bruses, samarretes, pantalons i faldilles, permetent crear peces úniques i adaptades a les teves necessitats.

Codi: 16851
Marca: No disponible

La tela de viscosa estampada cirerer és un teixit fresc, suau i lleuger, molt apropiat per la calor de l'estiu. La viscosa estampada cirerer és una tela amb caiguda que té un dibuix clar, vistós i natural. Amb la tela de viscosa estampada cirerer es poden confeccionar bruses, samarretes, pantalons i faldilles, permetent crear peces úniques i adaptades a les teves necessitats.

Codi: 17584
Marca: No disponible

La tela de viscosa ètnica té caiguda, és suau i lleugera. Amb un dibuix compacte i de tons teula tindreu una elegància excepcional. Amb la tela de viscosa ètnica podràs cosir: vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Codi: 17227
Marca: No disponible

Fons clar.

La tela de viscosa fantasía té caiguda, és suau i cómode. Amb un dibuix espectacular i plé de flors aportarà elegància i confort a qualsevol peça. Amb la viscosa fantasía es poden cosir vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles, permetent que creïs peces úniques i adaptades al teu estil.

Codi: 17549
Marca: No disponible

La tela de viscosa flor de lis grisa i groga té caiguda, és suau i lleugera. Amb un dibuix espectacular i original tindreu una elegància i confort excepcionals. Amb la tela de viscosa flor de lis grisa i groga podràs cosir: vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Codi: 17585
Marca: No disponible

La tela de viscosa fulles rosa i verdes té caiguda, és suau i lleugera. Amb un dibuix alegre i plé de color obtindreu una elegància excepcional. Amb la tela de viscosa fulles rosa i verdes podràs cosir: vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Codi: 17454
Marca: No disponible

La tela de viscosa fulles tardor té caiguda, és suau i lleugera. Amb un dibuix natural i amb uns colors suaus obtindreu una elegància excepcional. Amb la tela de viscosa fulles tardor podràs cosir: vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Codi: 16807
Marca: No disponible

Suau i lleugera

Codi: 17189
Marca: No disponible

Fons blau marí.

La tela de viscosa orquídies té molta caiguda i és cómode. Amb un disseny espectacular aportarà elegància i confort a qualsevol peça. Amb la viscosa orquídies es poden cosir vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles, permetent que creïs peces úniques i adaptades a les teves necessitats.

Codi: 17547
Marca: No disponible

La tela de viscosa palmeres ocre fons negre té caiguda, és suau i lleugera. Amb un dibuix espectacular i original tindreu una elegància i confort excepcionals. Amb la tela de viscosa palmeres ocre fons negre podràs cosir: vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Codi: 17545
Marca: No disponible

La tela de viscosa petita flor rosa té caiguda, és suau i lleugera. Amb un petit dibuix original tindreu una elegància i confort excepcionals. Amb la tela de viscosa petita flor rosa podràs cosir: vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Codi: 17550
Marca: No disponible

La tela de viscosa rombes ocre fons marí té caiguda, és suau i lleugera. Amb un dibuix geomètric i original tindreu una elegància i confort excepcionals. Amb la tela de viscosa rombes ocre fons marí podràs cosir: vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Codi: 17226
Marca: No disponible

Fons blanc.

La tela de viscosa roselles té una bona caiguda, és suau i cómode. Amb un dibuix espectacular aportarà elegància i confort a qualsevol peça. Amb la viscosa roselles es poden cosir vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles, permetent que creïs peces úniques i adaptades al teu estil.

Codi: 17287
Marca: No disponible

Fons turquesa.

La tela de viscosa turquesa estampada té caiguda, és suau i cómode. Amb un dibuix retro i clàssic aportarà elegància i confort a qualsevol peça. Amb la viscosa turquesa estampada es poden cosir vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles, permetent confeccionar peces úniques i adaptades al teu estil.

Codi: 17298
Marca: No disponible

Fons turquesa.

La tela de viscosa turquesa ondulada té caiguda, és suau i cómode. Amb un dibuix retro i clàssic aportarà elegància i confort en tot moment. Amb la viscosa turquesa ondulada es poden cosir vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles, permetent confeccionar peces úniques i adaptades al teu estil.

Codi: 17548
Marca: No disponible
15,00 €

La tela de viscosa zebra té caiguda, és suau i lleugera. Amb un dibuix tipus animal print tindreu una elegància i confort excepcionals. Amb la tela de viscosa zebra podràs cosir: vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret