Teles ètniques

Codi: 15235
Marca: No disponible

Si esteu buscant un teixit impactant i amb un toc d'elegància, la tela de dibuix de caixmir daurada i grana és perfecta ja que combina polièster amb niló, oferint-vos un producte de qualitat i durada. 

El seu dibuix lluent li afegeix un toc d'elegància a qualsevol projecte en què l'utilitzeu. La tela caixmir daurada i grana la podeu utilitzar per: decorar la llar, tapisseria o per folrar cadires i sofàs. També podeu utilitzar-la per cosir coixins i per disfressa.

Codi: 15160
Marca: No disponible

Si esteu buscant un teixit atractiu i amb un toc d'elegància, la tela de dibuix de caixmir daurada i negra és perfecta ja que combina polièster amb niló, oferint-vos un producte de qualitat i durada. 

El seu dibuix lluent li afegeix un toc d'elegància a qualsevol projecte en què l'utilitzeu. La tela caixmir daurada i negra la podeu utilitzar per: decorar la llar, tapisseria o per folrar cadires i sofàs. També podeu utilitzar-la per cosir coixins i per disfressa.

Codi: 16356
Marca: No disponible

Amb flors.

La tela de cotó calaveres mexicanes catrines és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix divertit i festiu. És ideal per vestir a la mainada:samarretes, pantalons curts o vestits i també per patchwork.

Codi: 17214
Marca: No disponible

La tela de gassa selva tropical és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat, amb un gran estampat plé de colors, fulles i palmeres, la tela de gassa selva tropical aporta una elegància i caiguda especials. La tela de gassa selva tropical és apte per xals, pareos, bruses i vestits molt lleugers i frescos d'estiu.

Codi: 16980
Marca: No disponible

La tela de gassa selva verda és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat, amb un gran estampat plé de colors i fulles la tela de gassa selva verda aporta una elegància i caiguda especials. La tela de gassa selva verda és apte per vestits, xals, pareos, i bruses molt lleugers i frescos d'estiu.

Codi: 17179
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa pautada és ideal per suportar la calor de l'estiu. Teixida amb fibres naturals us donarà comoditat i frescor en el vestir. Amb el lli i viscosa pautada podreu fer vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

18,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 17518
Marca: No disponible

Loneta de cotó i polièster, 2.80 ample.

La loneta japonesa libèl.lules és una loneta amb cos i amb un dibuix amb llum i harmoniós. La loneta japonesa libèl.lules és de cotó i de polièster, té un ample de 2,80 metres i és molt versàtil en el seu ús. Podeu cosir bosses, bolsos, coixins, fundes de sofà, tovalles, cortines opaques o fundes per armaris.

Codi: 17524
Marca: No disponible

Loneta de cotó i polièster, 2.80 ample.15

La loneta japonesa petites fulles circulars és una loneta amb cos i amb un dibuix amb equilibrat i lluminós. La loneta japonesa petites fulles és de cotó i de polièster, té un ample de 2,80 metres i és molt versàtil en el seu ús. Podeu cosir bosses, bolsos, coixins, fundes de sofà, tovalles, cortines opaques o fundes per armaris.

Codi: 17525
Marca: No disponible

Loneta de cotó i polièster, 2.80 ample.15

La loneta japonesa piques liles és una loneta amb cos i amb un dibuix equilibrat i lluminós. La loneta japonesa piques liles és de cotó i de polièster, té un ample de 2,80 metres i és molt versàtil en el seu ús. Podeu cosir bosses, bolsos, coixins, fundes de sofà, tovalles, cortines opaques o fundes per armaris.

Codi: 17521
Marca: No disponible

Loneta de cotó i polièster, 2.80 ample.

La loneta japonesa sol naixent és una loneta amb cos i amb un dibuix oriental molt harmoniós. La loneta japonesa sol naixent és de cotó i de polièster, té un ample de 2,80 metres i és molt versàtil en el seu ús. Podeu cosir bosses, bolsos, coixins, fundes de sofà, tovalles, cortines opaques o fundes per armaris.

Codi: 17104
Marca: No disponible

La tela manta Alpujarra blanca i negra és un teixit de tacte mig i de cotó. La manta Alpujarra blanca i negra és utilitzada per la llar, tapisseria, decoració o disfressa.

Codi: 14655
Marca: No disponible

La tela manta Alpujarra de colors és un teixit de tacte mig i de cotó. La manta Alpujarra de colors té una amplada de 150 cm. i és utilitzada per la llar, tapisseria, decoració o disfressa.

Codi: 16776
Marca: No disponible

Suau i fresc.

El punt de cotó cintes de colors és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó cintes de colors, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: RETALLCAIXMIRPOLAR
Marca: No disponible

1,60 x 1.40

Doble tela de vellut estampat caixmir i pèl de coralina beix.

Codi: 17132
Marca: No disponible

El producte setinat mallorquina de colors és un teixit de polièster fresc i amb caiguda que ofereix una qualitat excel·lent per a la vostra roba d'estiu.

Aquest teixit és perfecte per a la confecció de bruses, vestits, faldilles i pantalons. La seva textura suau i lleugera, juntament amb la caiguda fluida, li donen un toc d'elegància i confort a qualsevol peça.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret