Teles geomètriques

Codi: 16943
Marca: No disponible

Baguilla de Polièster.

La tela d'abric quadres beixos i grisos té un tacte càlid i agradable. La tela d'abric quadres beixos i grisos és una tela que escalfa i és lleugera, d'hivern, es renta bé i no arruga. Utilitzada per cosir abrics, parques, jaquetes, faldilles o pantalons.

Codi: 17639
Marca: No disponible

La tela de batista de cotó topo blau és un teixit més fi que el popelin. Més suau i lleugera que el cotó de patchwork la tela de batista de cotó topo blau es pot cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals. 

Codi: 17637
Marca: No disponible

La tela de batista de cotó topo coral és un teixit més fi que el de popelin. Més suau i lleugera que el cotó de patchwork, amb la tela de batista de cotó topo coral es pot cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals. 10

Codi: 17638
Marca: No disponible

La tela de batista de cotó topo gris és un teixit més fi que el de popelin. Més suau i lleugera que el cotó de patchwork la tela de batista de cotó topo gris es pot cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals. 10

Codi: 17026
Marca: No disponible

Us presentem la tela clàssic sastreria. Una tela amb una petita mostra circular típica dels trajos d’època anomeda ull de perdiu. La tela clàssic sastreria està feta de viscosa i polièster i és elàstica. Amb la tela clàssic sastreria podreu cosir americanes, pantalons, jaquetes o faldilles.

Codi: 16925
Marca: No disponible

La tela clàssica pota de gall ample és un teixit de dibuix clàssic i suau. La tela clàssica pota de gall ample porta viscosa i té caiguda. Amb la tela clàssica pota de gall ample podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 17622
Marca: No disponible

La tela de cotó branques fons rosa és un teixit de cotó amb un estampat petit i delicat. Amb la tela de cotó branques fons rosa podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17623
Marca: No disponible

La tela de cotó branques fons verd és un teixit de cotó amb un estampat petit i delicat. Amb la tela de cotó branques fons verd podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 16356
Marca: No disponible

Amb flors.

La tela de cotó calaveres mexicanes catrines és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix divertit i festiu. És ideal per vestir a la mainada:samarretes, pantalons curts o vestits i també per patchwork.

Codi: 16823
Marca: No disponible

Fons blanc.

Codi: 16358
Marca: No disponible

Fons cuadriculat.

La tela de cotó estris d'escola i oficina és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix original i ple de petits detalls. És ideal per vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 16824
Marca: No disponible

Fons blanc.

El popelin de cotó línies blaves marineres és un material fresc i suau. Teixit a la plana el popelin de cotó línies blaves marineres és la tela ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits o peces de roba per anar a la platja.

Codi: 17433
Marca: No disponible

La tela de cotó lletres fons beix és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat clàssic. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora. Amb la tela de cotó lletres fons beix podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17610
Marca: No disponible

La tela de cotó ondulat fucsia és un teixit de cotó orgànic, que té un estampat geomètric i que segueix les especificacions Oeko-Tex: fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó ondulat fucsia podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 16355
Marca: No disponible

Fons fosc.

La tela de cotó paracaigudes és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix ple de petits detalls. És ideal per vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 16924
Marca: No disponible

Fons blau.

El popelin de cotó quadre blau grana és un material fresc i amb caiguda moderada. Teixit a la plana el popelin de cotó quadre blau grana és una tela ideal per confeccionar davantals, bruses, camises, pantalons d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 17611
Marca: No disponible

La tela de cotó rodones de colors és un teixit de cotó orgànic, amb un estampat amb molt de color que segueix les especificacions Oeko-Tex: fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó rodones de colors podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 16950
Marca: No disponible

La doble tela geomètrica beix és un material ideal per a la confecció de diferents peces de roba i accessoris per a la llar. En una cara, porta boata folrada que aporta suavitat i escalfor, i a l'altra, un teixit setinat impermeable que la fa ideal per a protegir contra la pluja o la neu.

La doble tela geomètrica beix és lleugera i còmoda de portar, per la qual cosa es pot fer servir per cosir abrics, parques, jaquetes, xandalls o mantes de sofà. Si estàs buscant un material de qualitat i amb un toc diferent, la doble tela geomètrica beix és una bona opció.

Codi: 15189
Marca: No disponible

Cotó i polièster.

El teixit estampat quadre Vichy de 10 milímetres de colors és una tela fina i tensa alhora. Cada quadre medeix 10 mm.

El teixit estampat quadre Vichy de 10 milímetres és un estampat de cotó i poliéster molt utilitzat en escoles, llars d'infants, i com a decoració en comerços d'alimentació. També és usat en la confecció de tovalles, davantals, pitets i manualitats.

Codi: 16429
Marca: No disponible

Cotó i polièster.

El quadre Vichy de 3 milímetres és una tela fina i tensa. Cada quadre té una mida de 3 mm.

El quadre Vichy de 3 milímetres és un estampat de cotó i polièster utilitzat en escoles, llars d'infants, i com a decoració en comerços d'alimentació. També per cosir davantals, tovalles i manualitats.

Codi: 16862
Marca: No disponible

El quadre Vichy de cotó de colors és un material de cotó suau i amb colors pastel. Amb un ample de 10 mil·límetres, aquest quadre és ideal per cosir vestits, camises, bruses, davantals, tovalles i també per a la decoració. La seva suavitat i el seu color aportaran un aire especial i delicat a les teves creacions. 

Codi: 17150
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa estampada cercles verds és ideal per alleugerir la calor de l'estiu. Amb la seva frescor i tacte tindreu elegància i comoditat en el vestir. Amb el lli i viscosa estampada cercles verds podreu cosir bruses, camises, pantalons i faldilles. El lli i viscosa estampada cercels verds és una tela lleugera i còmoda, i es pot mantenir en bon estat fàcilment.

Codi: 17204
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa estampada grans fulles és ideal per alleugerir la calor de l'estiu. Amb la seva frescor i tacte tindreu elegància i comoditat en el vestir. Amb la tela de lli i viscosa estampada grans fulles podreu cosir bruses, camises, pantalons i faldilles. La tela de lli i viscosa estampada grans fulles és lleugera i còmoda, i es pot mantenir en bon estat fàcilment.

Codi: 17284
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa estampada pinzellades és ideal per la calor de l'estiu. Amb la seva frescor i tacte tindreu elegància i comoditat en el vestir. Amb la tela de lli i viscosa estampada pinzellades podreu cosir bruses, camises, pantalons i faldilles. La tela de lli i viscosa estampada pinzellades és lleugera i còmoda, i es pot mantenir en bon estat fàcilment.

Codi: 17179
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa pautada és ideal per suportar la calor de l'estiu. Teixida amb fibres naturals us donarà comoditat i frescor en el vestir. Amb el lli i viscosa pautada podreu fer vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

18,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 17183
Marca: No disponible

La tela de lli i viscosa topo negre és un bon material per suportar la calor de l'estiu. Teixida amb fibres naturals us donarà comoditat i frescor en el vestir. Amb el lli i viscosa topo negre podreu fer vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Codi: 17392
Marca: No disponible

El teixit de lluentons daurats és un teixit de pedreria amb caiguda que ofereix un aspecte espectacular per a la vostra roba de festa o cerimònia. El teixit de lluentons daurats és perfecte per a la confecció de bruses, vestits o faldilles. La seva textura de dotzenes de petites peces és lleugera, elegant i comfortable. El teixit de lluentons platejats és un teixit elàstic.

Codi: 16004
Marca: No disponible

El teixit de lluentons de tots colors és un teixit de pedreria amb una base de tul elàstic i amb caiguda moderada que ofereix un aire espectacular per a la vostra roba de festa o cerimònia. El teixit de lluentons de tots colors és perfecte per a la confecció de vestits, toreres o faldilles. La seva textura de dotzenes de petites peces és lleugera i elegant. El teixit de lluentons de tots colors és un teixit elàstic.

Codi: 17391
Marca: No disponible

El teixit de lluentons platejats és un teixit de pedreria amb caiguda que ofereix un aspecte espectacular per a la vostra roba de festa o cerimònia. El teixit de lluentons platejats és perfecte per a la confecció de bruses, vestits o faldilles. La seva textura de dotzenes de petites peces és lleugera, elegant i comfortable. El teixit de lluentons platejats és un teixit elàstic.

Codi: 17523
Marca: No disponible

Loneta de cotó i polièster, 2.80 ample.

La loneta lineal grisa és una loneta amb un estampat de línies de tamany mig. La loneta lineal grisa és de cotó i polièster, té un ample de 2,80 metres i és molt versàtil en el seu ús. Podeu cosir bosses, bolsos, coixins, fundes de sofà, tovalles, cortines o fundes per armaris.

Codi: 17667
Marca: No disponible

Loneta de cotó i polièster, 2.80 ample.

La loneta lineal rosa és una loneta amb un estampat de línies tamany mig. La loneta lineal rosa és de cotó i polièster, té un ample de 2,80 metres i és molt versàtil. Amb la loneta lineal rosa podreu cosir: Bosses, bolsos, coixins, fundes de sofà, tovalles, cortines o fundes per armaris.

Codi: 17519
Marca: No disponible

Loneta de cotó i polièster, 2.80 ample.

La loneta geomètrica és una loneta amb cos i amb un estampat minimalista oriental. La loneta geomètrica és de cotó i de polièster, té un ample de 2,80 metres i és molt versàtil en el seu ús. Podeu cosir bosses, bolsos, coixins, fundes de sofà, tovalles, cortines opaques o fundes per armaris.

Codi: 17523
Marca: No disponible

Loneta de cotó i polièster, 2.80 ample.

La loneta jacquard lineal és una loneta amb cos i amb un estampat lineal suau i discret La loneta jacquard lineal és de cotó i de polièster, té un ample de 2,80 metres i és molt versàtil en el seu ús. Podeu cosir bosses, bolsos, coixins, fundes de sofà, tovalles, cortines opaques o fundes per armaris.

Codi: 17522
Marca: No disponible

Loneta de cotó i polièster, 2.80 ample.

La loneta jacquard rombes és una loneta amb cos i amb un dibuix suau i discret La loneta jacquard rombes és de cotó i de polièster, té un ample de 2,80 metres i és molt versàtil en el seu ús. Podeu cosir bosses, bolsos, coixins, fundes de sofà, tovalles, cortines opaques o fundes per armaris.

Codi: 17525
Marca: No disponible

Loneta de cotó i polièster, 2.80 ample.15

La loneta japonesa piques liles és una loneta amb cos i amb un dibuix equilibrat i lluminós. La loneta japonesa piques liles és de cotó i de polièster, té un ample de 2,80 metres i és molt versàtil en el seu ús. Podeu cosir bosses, bolsos, coixins, fundes de sofà, tovalles, cortines opaques o fundes per armaris.

Codi: 17257
Marca: No disponible

Loneta de cotó, 2.80 ample.

La loneta Mallorquina blava és una loneta lleugera i amb un estampat vistós i estiuenc. La loneta Mallorquina blava és de cotó, té un ample de 2,80 metres i és molt versàtil en el seu ús. Podeu cosir bosses, bolsos, coixins, fundes de sofà, tovalles, cortines opaques o fundes per armaris.

Codi: 14595
Marca: No disponible

El tradicional farcell de cotó.

El mocador de farcell és una tela típica catalana. Té una cuadrícula negra amb fons salmó suau amb una doble sanefa de ratlles negres als laterals. El mocador de farcell és útil per tovalles, davantals, cortines, coixins, bosses del pà, draps de cuina, i també antigament per embolicar paquets.

Codi: 14751
Marca: No disponible

El tradicional farcell.

El mocador de farcell de cotó i polièster és una típica tela catalana. Té una cuadrícula negra amb fons salmó suau amb una doble sanefa de ratlles negres als laterals. El mocador de farcell de cotó i polièster és útil per tovalles, davantals, cortines, coixins, bosses del pà, draps de cuina, i també antigament per embolicar paquets.

Codi: 16460
Marca: No disponible

Fons gris.

El neoprè taques grogues és un teixit elàstic, compacte i opac. Té un tacte suau i és un bon aïllant del calor i de la fred.  El neoprè taques grogues és difícil d'arrugar i té una caiguda llisa. És diferent del neoprè aquàtic i no tenen cap propietat en comú. Apte per la confecció de jaquetes, parques, vestits, faldilles, gabardines.

11,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 17572
Marca: No disponible
19,00 €

El teixit ondulat beix és un material semblant al ganxet, molt versàtil i que permet cosir qualsevol peça de roba de primavera o d'estiu. El teixit ondulat beix és ideal per cosir bruses, vestits, faldilles o pantalons. La seva textura suau i agradable, juntament amb una caiguda excel·lent, li donen elegància i comoditat. No és necessària molta planxa.

Codi: 17571
Marca: No disponible
19,00 €

El teixit ondulat verd és un material semblant al ganxet, molt versàtil i que permet cosir qualsevol peça de roba de primavera o d'estiu. El teixit ondulat verd és ideal per cosir bruses, vestits, faldilles o pantalons. La seva textura suau i agradable, juntament amb una caiguda excel·lent, li donen elegància i comoditat. No és necessària molta planxa.

Codi: 14554
Marca: No disponible

La tela pota de gall clàssica és una mostra del conegut teixit de dibuix característic i és molt suau. La tela pota de gall clàssica porta viscosa, polièster i és lleugerament elàstica amb caiguda. Amb la tela pota de gall clàssica podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 17453
Marca: No disponible

El teixit punt afelpat peces de colors és un génere molt suau i agradable. Amb ell podreu cosir capes, jaquetes, jerseis o faldilles d'hivern. La seva composició de viscosa, poliéster i fibra elàstica aporten comoditat i resistència al fred. La tela de punt afelpat peces de colors garanteix màxim confort i qualitat, abrigant d'una manera elegant i còmoda.

Codi: 16776
Marca: No disponible

Suau i fresc.

El punt de cotó cintes de colors és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó cintes de colors, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16818
Marca: No disponible

Fons trama de llí.

El punt de cotó coloms és una tela amb caiguda moderada i amb un estampat senzill i clar. Amb el punt de cotó coloms podràs cosir vestits, camises, bruses o faldilles.

Codi: 17617
Marca: No disponible

Fons blanc.

El punt de cotó estels fons blanc és una tela suau i agradable amb caiguda moderada i amb un estampat senzill i lluminós. Amb el punt de cotó estels fons blanc podràs cosir vestits, camises, bruses o faldilles.

Codi: 17616
Marca: No disponible

Fons blanc.

El punt de cotó línia marinera és una tela suau i agradable amb caiguda moderada i amb un estampat senzill i molt mariner. Amb el punt de cotó línia marinera podràs cosir vestits, camises, bruses o faldilles.

Codi: 17624
Marca: No disponible

El punt de cotó línies liles és una tela suau, agradable amb caiguda moderada i amb un estampat senzill i sorprenent. Amb el punt de cotó línies liles podràs confeccionar vestits, samarretes, bruses o faldilles.

Codi: 16546
Marca: No disponible

Suau i fresc.

El punt de cotó petxades de gatets és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó petxades de gatets, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16890
Marca: No disponible

Suau i fresc. Oeko-Tex.

El punt de cotó ratlles blaves i blanques és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó ratlles blaves i blanques, és el teixit ideal per cosir samarretes, pantalons, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16771
Marca: No disponible

Suau i fresc. Oeko-Tex.

El punt de cotó ratlles de colors és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó ratlles de colors, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16817
Marca: No disponible

Fons blanc. Oeko-Tex.

El punt de cotó topos de colors és una tela amb caiguda moderada i amb un estampat de tots colors. Amb el punt de cotó topos de colors podràs cosir vestits, camises, bruses o faldilles.

Codi: 16777
Marca: No disponible

Suau i fresc. Oeko-Tex

El punt de cotó Oeko-Tex topos fons marí és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó Oeko-Tex topos fons marí, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16907
Marca: No disponible

Fons marró.

El punt de viscosa plomes és una tela amb caiguda moderada i amb un estampat ètnic de tipus animal print. Amb el punt de viscosa plomes  podràs cosir vestits, camises, bruses o faldilles.

Codi: 17000
Marca: No disponible

El teixit quadre clàssic Burberrys és de viscosa i polièster i té un tacte suau. El teixit quadre clàssic Burberrys té una bona caiguda i és lleugerament elàstic. Amb el quadre clàssic Burberrys podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 17027
Marca: No disponible

El teixit quadre clàssic Burberrys marró és de viscosa i polièster i té un tacte suau. El teixit quadre clàssic Burberrys marró té una bona caiguda i és lleugerament elàstic. Amb el quadre clàssic Burberrys marró podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 15968
Marca: No disponible

El teixit quadre clàssic fons beix és de viscosa i de polièster amb un tacte suau. El teixit quadre clàssic fons beix té una bona caiguda i és lleugerament elàstic. Amb el quadre clàssic fons beix podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 16584
Marca: No disponible

El teixit quadre clàssic gris i blau és de viscosa i té un tacte suau. El teixit quadre clàssic gris i blau té una bona caiguda i és lleugerament elàstic. Amb el quadre clàssic gris i blau podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 16598
Marca: No disponible

El teixit quadre clàssic gris i verd és de viscosa i té un tacte suau. El teixit quadre clàssic gris i verd té una bona caiguda i és lleugerament elàstic. Amb el quadre clàssic gris i verd podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 13607
Marca: No disponible

El teixit estampat quadre escocès de polièster és un material lleuger que té el típic dibuix escocès de fons vermell amb ratlles grogues i blanques. El teixit estampat quadre escocès de polièster és un teixit pràctic que es renta bé i no arruga. Utilitzat per disfressa, decoració i per Nadal abrigar el tió.

Codi: 16293
Marca: No disponible

Elàstic

El teixit estampat quadre escocès de viscosa és un material lleuger que té el típic dibuix escocès de fons vermell amb ratlles grogues i blanques. El teixit estampat quadre escocès de viscosa és un teixit pràctic que es renta bé i és elàstic. Utilitzat per vestir, faldilles, jaquetes, pantalons, decoració i per Nadal abrigar el tió.

Codi: 13702
Marca: No disponible

Elàstic.

El teixit estampat quadre escocès verd és lleuger i elàstic, té el típic dibuix escocès de fons verd amb ratlles grogues i blanques. El teixit estampat quadre escocès verd és un material pràctic que es renta bé i no arruga. Utilitzat per cosir faldilles, pantalons i jaquetes.

Codi: 17457
Marca: No disponible

La tela quadre Harrys clàssic és una mostra del conegut teixit de dibuix característic i és molt suau. La tela quadre Harrys clàssic porta viscosa, polièster i és lleugerament elàstica amb caiguda. Amb la tela quadre Harrys clàssic podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: RETALLCREPTOPOMARI
Marca: No disponible

Crep topo blanc fons marí amb caiguda.

0,70 x 1,40

15,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: RETALLCREPTOPOVERMELL
Marca: No disponible

Crep topo vermell fons blanc amb caiguda.

2 x 1,40

23,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: RETALLVISTOPO
Marca: No disponible

Retall viscosa topos 1,70 x 1,40

15,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: RETALLLLANETAQUADRESGRISOS
Marca: No disponible

1,60 x 1.40

Llaneta elàstica càlida i amb caiguda.

Codi: RETALLMOSAICPRISAT
Marca: No disponible

1,20 x 1,40

20,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: RETALLPOTAGALLROJA
Marca: No disponible

1,60 x 1,40

Panyo estampat amb pota de gall. Fons vermell.

Codi: RETALLPUNTSEDAGEOTARONJA
Marca: No disponible

1,20 x 1,40

Punt suau i amb caiguda.

Codi: RETALLPUNTSEDAVERDIBLAU
Marca: No disponible

1,20 x 1,40

Punt suau i amb caiguda.

Codi: RETALLVELLUTESTAMPAT
Marca: No disponible

1,80 x 1,40

Suau i setinat. Elàstic. 

Codi: RETALLVICHIBLAUBAMBULA
Marca: No disponible

Quadre vichi blau bambula.

1,30 x 1,40

12,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: RETALLVISCOSAZIGZAG
Marca: No disponible

1,60 x 1.40

Viscosa fina i amb caiguda.

Codi: 17567
Marca: No disponible

El teixit seda de polièster caixmir verd i rosa és un teixit lleuger i amb caiguda que ofereix una qualitat excel·lent per a la vostra roba de primavera o d'estiu. El teixit seda de polièster caixmir verd i rosa és ideal per cosir: bruses, vestits, faldilles i pantalons. La seva textura suau i lleugera, juntament amb una bona caiguda, li donen elegància i confort. No cal planxar-lo gaire.

Codi: 17225
Marca: No disponible

Fons gris.

El teixit setinat clavells blaus és un teixit de polièster fresc i amb caiguda que ofereix una qualitat excel·lent per a la vostra roba d'estiu. El teixit setinat clavells blaus és perfecte per a la confecció de bruses, vestits, faldilles i pantalons. La seva textura suau i lleugera, juntament amb una bona caiguda, li donen elegància i confort. El teixit setinat clavells blaus al ser de polièster no cal planxar-lo gaire.

Codi: 17132
Marca: No disponible

El producte setinat mallorquina de colors és un teixit de polièster fresc i amb caiguda que ofereix una qualitat excel·lent per a la vostra roba d'estiu.

Aquest teixit és perfecte per a la confecció de bruses, vestits, faldilles i pantalons. La seva textura suau i lleugera, juntament amb la caiguda fluida, li donen un toc d'elegància i confort a qualsevol peça.

Codi: 16961
Marca: No disponible

Suavitat en el tacte.

El setinat topos ocre, gris i negre forma part d'una familia de teles teixides amb un polièster de primera qualitat. El setinat topos ocre, gris i negre té un tacte suau i un acabat d'aspecte lluent o setinat. Amb el setinat topos ocre, gris i negre podràs cosir bruses, camises o vestits.

Codi: 17041
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina escocesa és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de coralina escocesa és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: mantes, bufandes, abrics, bufs.

Codi: 17421
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina quadre beix és una tela de tacte agradable, suau i càlida. La tela de coralina quadre beix és apropiada per cosir peces d'hivern com ara: pijames, bufandes, abrics, bufs o mantes pel sofà.

Codi: 17222
Marca: No disponible

La tela de gobelino antiga té un aspecte envellit que li dóna un aire especial i únic. La seva textura gruixuda la fa perfecta per a utilitzar en projectes de decoració. La tela de gobelino antiga està teixida amb cotó i polièster a parts iguals. Amb la tela de gobelino antiga podreu tapissar cadires o sillons d'època, fer bosses, coixins, capçaleres o murals.

18,00 €
Afegir al carro
Disponible
Codi: 17665
Marca: No disponible

La tela de gobelino botons és de cotó i poliester a parts iguals i té una gran varietat de colors suaus i combinables. La seva textura gruixuda la fa perfecta per a utilitzar en projectes de decoració i tapisseria amb la que podreu transformar la vostra llar. Amb la tela de gobelino botons podreu tapissar cadires, sillons, cosir bosses, coixins, capçaleres o murals.

18,00 €
Afegir al carro
Disponible
Codi: 17535
Marca: No disponible

La tela de gobelino mosaic de colors té una textura gruixuda perfecta per a utilitzar en projectes de decoració. La tela de gobelino mosaic de colors es de cotó i polièster a parts iguals. Amb la tela de gobelino mosaic de colors podreu tapissar cadires o sillons d'època, cosir bosses, coixins, capçaleres o murals.

18,00 €
Afegir al carro
Disponible
Codi: 16952
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de pèl sintètic blau acanalada és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de pèl sintètic blau acanalada és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

Codi: 17219
Marca: No disponible

Elàstica.

La tela de polièster petites figures forma part d'una familia de teixits amb una fibra de bona qualitat. La tela de polièster petites figures no arruga, és elàstica, té un tacte suau i un acabat que recorda a una tela setinada. Amb la tela de polièster petites figures podràs cosir vestits, bruses, faldilles o camises d'estiu.

Codi: 17215
Marca: No disponible

Elàstica i setinada.

La tela de polièster quadres de colors forma part d'una familia de teixits amb una fibra de bona qualitat. La tela de polièster quadres de colors no arruga, és elàstica, té un tacte suau i un acabat que recorda a una tela setinada. Amb la tela de polièster quadres de colors podràs cosir vestits, bruses, faldilles o camises d'estiu.

Codi: 17213
Marca: No disponible

Elàstica.

La tela de polièster rombes verds forma part d'una familia de teixits amb una fibra d'alta qualitat. La tela de polièster rombes verds no arruga, és elàstica, té un tacte suau i un acabat que recorda a una tela setinada. Amb la tela de polièster rombes verds podràs cosir vestits, bruses, faldilles o camises d'estiu.

Codi: 15158
Marca: No disponible
4,90 €

Quadres blancs i negres.

La tela escacs és un clàssic en el carnestoltes. Utilitzada en comparses d'automòbils o d'escacs, La tela escacs és de polièster i no s'arruga.

Codi: 16501
Marca: No disponible

Fons de ras blanc.

La tela estampada ratlles blaves i blanques és un clàssic en el carnestoltes. Utilitzada en comparses de pirates o d'equips de futbol, La tela estampada ratlles blaves i blanques aporta un aire mariner al teu carnestoltes.

Codi: 15155
Marca: No disponible

Topo mig.

La tela estampada topos blancs i negres és un poliester ideal per vestits de sevillana o disfressa. Utilitzada en acadèmies, comparses o per decoració, la tela estampada topos blancs i negres aporta un aire molt especial i divertit.

Codi: 15156
Marca: No disponible

Topo mig.

La tela estampada topos blancs i vermells és un polièster ideal per vestits de sevillana o disfressa. Utilitzada en acadèmies, comparses o per decoració, la tela estampada topos blancs i vermells aporta un aire festiu i divertit.

Codi: 16610
Marca: No disponible

Topo mig.

La tela estampada topos negres i blancs és un poliester ideal per vestits de sevillana o disfressa. Utilitzada en acadèmies, comparses o per decoració, la tela estampada topos negres i blancs aporta un aire molt especial.

Codi: 16904
Marca: No disponible

Loneta hidròfuga de 3,20 ample, antitaques.

Les tovalles exterior rectangles de colors és una loneta acrílica repelent als líquits i resistent a les condicions climàtiques, sol, pluja, sal marina. Les tovalles exterior rectangles de colors tenen un ample de 3,20 metres i son versàtils en el seu ús. Podeu cosir tovalles, fundes de coxins, bosses, bolsos, fundes de sofà, cortines opaques o fundes per armaris.

Codi: 17263
Marca: No disponible

Antitaques.

Les tovalles estampades llimones i mosaic son antitaques. Les tovalles estampades llimones i mosaic tenen un ample de 1,55 metres i podreu cosir coses diverses com ara tovalles, fundes de coxins, bosses, bolsos, fundes de sofà, cortines o fundes per armaris.

Codi: 17262
Marca: No disponible

Antitaques.

Les tovalles estampades mandala és una loneta acrílica antitaques. Les tovalles estampades mandala tenen un ample de 1,55 metres i son versàtils en el seu ús. Podeu cosir tovalles, fundes de coxins, bosses, bolsos, fundes de sofà, cortines opaques o fundes per armaris.

Codi: 17549
Marca: No disponible

La tela de viscosa flor de lis grisa i groga té caiguda, és suau i lleugera. Amb un dibuix espectacular i original tindreu una elegància i confort excepcionals. Amb la tela de viscosa flor de lis grisa i groga podràs cosir: vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret