Teles juvenils

Codi: 16917
Marca: No disponible

La tela batista de cotó branques blaves és una batista de cotó fresca, lleugera i suau. Teixida a la plana la batista de cotó branques blaves és la tela ideal per cosir samarretes, bruses d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 16918
Marca: No disponible

La tela batista de cotó branques grises és una tela de cotó fresca, lleugera i suau. Teixida a la plana la batista de cotó branques grises és ideal per cosir samarretes, bruses d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 17085
Marca: No disponible

De colors variats.

El popelin de cotó avions antics és un teixit suau i amb un bonic estampat. Teixit a la plana el popelin de cotó avions antics és la tela ideal per patchwork, samarretes i pantalons, vestits o faldilles.

Codi: 16356
Marca: No disponible

Amb flors.

La tela de cotó calaveres mexicanes catrines és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix divertit i festiu. És ideal per vestir a la mainada:samarretes, pantalons curts o vestits i també per patchwork.

Codi: 16243
Marca: No disponible

Fons blanc.

La tela de cotó caputxeta vermella és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix que recorda al conte. És ideal per vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 17708
Marca: No disponible

La tela de cotó cors i roses és un estampat senzill i amb el fons clar. La tela de cotó cors i roses està teixida en la seva totalitat amb cotó orgànic i amb ella podreu tenir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17710
Marca: No disponible

La tela de cotó dinousaures de colors es un teixit que té un estampat ple d'aquests rèptils. La tela de cotó dinousaures de colors està fabricada en la seva totalitat amb cotó bio i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17702
Marca: No disponible

La tela de cotó estels fons beix es un teixit amb un estampat lleuger i clar. La tela de cotó estels fons beix està fabricada en la seva totalitat amb cotó orgànic i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 16358
Marca: No disponible

Fons cuadriculat.

La tela de cotó estris d'escola i oficina és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix original i ple de petits detalls. És ideal per vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 17707
Marca: No disponible

La tela de cotó estris del camp es un teixit amb un estampat lleuger i clar. La tela de cotó estris del camp està fabricada en la seva totalitat amb cotó orgànic i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17706
Marca: No disponible

La tela de cotó fons rosa amb cors és un teixit de cotó amb un estampat juvenil i fresc. Amb la tela de cotó fons rosa amb cors podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17704
Marca: No disponible

La tela de cotó fons rosa lineal es un teixit amb un estampat juvenil i fresc. La tela de cotó fons rosa lineal està fabricada d'una manera respectuosa amb el medi i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17705
Marca: No disponible

La tela de cotó fons verd amb cors és un teixit de cotó amb un estampat juvenil i fresc. La tela de cotó fons verd amb cors està fabricada d'una manera respectuosa amb el medi i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17703
Marca: No disponible

La tela de cotó fons verd lineal es un teixit de cotó amb un estampat juvenil i fresc. La tela de cotó fons verd lineal està fabricada d'una manera respectuosa amb el medi i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 16355
Marca: No disponible

Fons fosc.

La tela de cotó paracaigudes és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix ple de petits detalls. És ideal per vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 16540
Marca: No disponible

Fons blau.

El popelin de cotó peppa pig és un material fresc i de cotó. Teixit a la plana el popelin de cotó peppa pig és la tela ideal per la mainada:samarretes i pantalons d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 17037
Marca: No disponible

El popelin de cotó petjades i ossos és un teixit suau i amb un estampat ple de roses. Teixit a la plana el popelin de cotó petjades i ossos és la tela ideal per patchwork, samarretes i pantalons, vestits o faldilles.

Codi: 17709
Marca: No disponible

La tela de cotó ratolins i flors porta un estampat infantil i clar. La tela de cotó ratolins i flors està teixida en la seva totalitat amb cotó orgànic i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 16429
Marca: No disponible

Cotó i polièster.

El quadre Vichy de 3 milímetres és una tela fina i tensa. Cada quadre té una mida de 3 mm.

El quadre Vichy de 3 milímetres és un estampat de cotó i polièster utilitzat en escoles, llars d'infants, i com a decoració en comerços d'alimentació. També per cosir davantals, tovalles i manualitats.

Codi: 16768
Marca: No disponible

Suau i fresc. Oeko-Tex.

El punt de cotó dinosaures és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó dinosaures, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16889
Marca: No disponible

Suau i fresc. Oeko-Tex.

El punt de cotó peixos és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó peixos, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16546
Marca: No disponible

Suau i fresc.

El punt de cotó petxades de gatets és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó petxades de gatets, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16779
Marca: No disponible

Suau i fresc.

El punt de cotó sirenes és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16888
Marca: No disponible

Suau i fresc. Oeko-Tex.

El punt de cotó tractors és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó tractors, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats, faldilles o jerseis ben frescos.

Codi: 16887
Marca: No disponible

Suau i fresc. Oeko-Tex.

El punt de cotó vehicles és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó vehicles, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16816
Marca: No disponible

Fons verd caqui. Oeko-Tex

El punt de cotó  zebres és una tela amb caiguda moderada i amb un estampat de la sabana africana. Amb el punt de cotó zebres podràs cosir vestits, camises, bruses o faldilles.

Codi: 16906
Marca: No disponible

Suau i fresc.

El punt de viscosa gira-sols és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de viscosa i d'eslastan, el punt de viscosa gira-sols, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: RETALLPUNTGOSSETS
Marca: No disponible

1,25 x 1,40

Punt de cotó suau i amb caiguda.

Codi: RETALLPUNTSEDAGEOTARONJA
Marca: No disponible

1,20 x 1,40

Punt suau i amb caiguda.

Codi: RETALLPUNTSEDAVERDIBLAU
Marca: No disponible

1,20 x 1,40

Punt suau i amb caiguda.

Codi: RETALLVELLUTESTAMPAT
Marca: No disponible

1,80 x 1,40

Suau i setinat. Elàstic. 

Codi: 16960
Marca: No disponible
17,00 €

Suavitat en el tacte.

El setinat felí forma part d'una familia de teles teixides amb un polièster de primera qualitat. El setinat felí té un tacte suau i un acabat d'aspecte lluent o setinat. Amb el setinat felí podràs cosir bruses, camises o vestits.

Codi: 17057
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina graffitti és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de coralina graffitti és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: mantes, bufandes, abrics, bufs.

Codi: 17546
Marca: No disponible

La tela de viscosa cara blanca fons negre té caiguda, és suau i lleugera. Amb un dibuix espectacular i original aportarà elegància i confort a qualsevol peça. Amb la tela de viscosa cara blanca fons negre es poden cosir vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles, permetent que creïs peces úniques i adaptades al teu estil.

Codi: 17576
Marca: No disponible

La tela de viscosa cara negra fons blanc té caiguda, és suau i lleugera. Amb un dibuix espectacular i original tindreu una elegància i confort excepcionals. Amb la tela de viscosa cara negra fons blanc podràs cosir: vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Codi: 16912
Marca: No disponible

La tela de viscosa estampada amb roses és un teixit fresc, suau i lleuger, molt apropiat per la calor de l'estiu. La viscosa estampada amb roses és una tela amb caiguda que té un dibuix clàssic, vistós i molt natural. Amb la tela de viscosa estampada amb roses es poden cosir bruses, samarretes, pantalons i faldilles, permetent crear peces úniques i adaptades a les teves necessitats.

Codi: 16851
Marca: No disponible

La tela de viscosa estampada cirerer és un teixit fresc, suau i lleuger, molt apropiat per la calor de l'estiu. La viscosa estampada cirerer és una tela amb caiguda que té un dibuix clar, vistós i natural. Amb la tela de viscosa estampada cirerer es poden confeccionar bruses, samarretes, pantalons i faldilles, permetent crear peces úniques i adaptades a les teves necessitats.

Codi: 16807
Marca: No disponible

Suau i lleugera

Codi: 17547
Marca: No disponible

La tela de viscosa palmeres ocre fons negre té caiguda, és suau i lleugera. Amb un dibuix espectacular i original tindreu una elegància i confort excepcionals. Amb la tela de viscosa palmeres ocre fons negre podràs cosir: vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Codi: 17550
Marca: No disponible

La tela de viscosa rombes ocre fons marí té caiguda, és suau i lleugera. Amb un dibuix geomètric i original tindreu una elegància i confort excepcionals. Amb la tela de viscosa rombes ocre fons marí podràs cosir: vestits, bruses, camises, pantalons i faldilles.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret