Teles estampades

Les teles estampades són ideals per a roba i complements, des de camises i pantalons fins a jerseis i jaquetes. Confeccionades amb materials d'alta qualitat, són una forma genial d'afegir personalitat a la roba. Pots trobar una gran varietat d'estampats originals per a tots els gustos i butxaques a la nostra web. Els motius estampats ofereixen possibilitats infinites: troba estampats japonesosquadres, florstoposdissenys juvenils pels més atrevits.

Codi: 16943
Marca: No disponible

Baguilla de Polièster.

La tela d'abric quadres beixos i grisos té un tacte càlid i agradable. La tela d'abric quadres beixos i grisos és una tela que escalfa i és lleugera, d'hivern, es renta bé i no arruga. Utilitzada per cosir abrics, parques, jaquetes, faldilles o pantalons.

Codi: 16917
Marca: No disponible

La tela batista de cotó branques blaves és una batista de cotó fresca, lleugera i suau. Teixida a la plana la batista de cotó branques blaves és la tela ideal per cosir samarretes, bruses d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 16918
Marca: No disponible

La tela batista de cotó branques grises és una tela de cotó fresca, lleugera i suau. Teixida a la plana la batista de cotó branques grises és ideal per cosir samarretes, bruses d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 17639
Marca: No disponible

La tela de batista de cotó topo blau és un teixit més fi que el popelin. Més suau i lleugera que el cotó de patchwork la tela de batista de cotó topo blau es pot cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals. 

Codi: 17637
Marca: No disponible

La tela de batista de cotó topo coral és un teixit més fi que el de popelin. Més suau i lleugera que el cotó de patchwork, amb la tela de batista de cotó topo coral es pot cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals. 10

Codi: 17638
Marca: No disponible

La tela de batista de cotó topo gris és un teixit més fi que el de popelin. Més suau i lleugera que el cotó de patchwork la tela de batista de cotó topo gris es pot cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals. 10

Codi: 11240
Marca: No disponible

La tela brocat marfil i plata és un teixit de tacte mig i de polièster. La tela brocat marfil i plata  té una amplada de 150 cm. i és utilitzada per cosir jaquetes, faldilles o per la llar, tapisseria, decoració.

Codi: 15235
Marca: No disponible

Si esteu buscant un teixit impactant i amb un toc d'elegància, la tela de dibuix de caixmir daurada i grana és perfecta ja que combina polièster amb niló, oferint-vos un producte de qualitat i durada. 

El seu dibuix lluent li afegeix un toc d'elegància a qualsevol projecte en què l'utilitzeu. La tela caixmir daurada i grana la podeu utilitzar per: decorar la llar, tapisseria o per folrar cadires i sofàs. També podeu utilitzar-la per cosir coixins i per disfressa.

Codi: 15160
Marca: No disponible

Si esteu buscant un teixit atractiu i amb un toc d'elegància, la tela de dibuix de caixmir daurada i negra és perfecta ja que combina polièster amb niló, oferint-vos un producte de qualitat i durada. 

El seu dibuix lluent li afegeix un toc d'elegància a qualsevol projecte en què l'utilitzeu. La tela caixmir daurada i negra la podeu utilitzar per: decorar la llar, tapisseria o per folrar cadires i sofàs. També podeu utilitzar-la per cosir coixins i per disfressa.

Codi: 17026
Marca: No disponible

Us presentem la tela clàssic sastreria. Una tela amb una petita mostra circular típica dels trajos d’època anomeda ull de perdiu. La tela clàssic sastreria està feta de viscosa i polièster i és elàstica. Amb la tela clàssic sastreria podreu cosir americanes, pantalons, jaquetes o faldilles.

Codi: 16925
Marca: No disponible

La tela clàssica pota de gall ample és un teixit de dibuix clàssic i suau. La tela clàssica pota de gall ample porta viscosa i té caiguda. Amb la tela clàssica pota de gall ample podràs cosir: Faldilles, pantalons, jaquetes o ermilles tipus sastre i a la moda.

Codi: 17363
Marca: No disponible

El cotó antic diagonals i rombes és un teixit de percal una mica més gruixut que el típic popelin de patchwork. El cotó antic diagonals i rombes té un tacte molt suau i agradable que recorda els cotons que s'utilitzaven abans. Amb aquest teixit es poden cosir: davantals, pantalons, faldilles, bolsos o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17242
Marca: No disponible

El cotó antic estels beixos és un teixit de percal una mica més gruixut que el popelin típic de patchwork. El cotó antic estels beixos té un tacte molt suau i agradable que recorda els cotons que s'utilitzaven antigament. Amb aquest teixit es poden cosir: davantals, pantalons, faldilles, bolsos o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17240
Marca: No disponible

El cotó antic flors roses és un teixit de percal una mica més gruixut que el popelin típic de patchwork. El cotó antic flors roses té un tacte molt suau i agradable que recorda els cotons que s'utilitzaven antigament. Amb aquest teixit es poden cosir: davantals, pantalons, faldilles, bolsos o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17243
Marca: No disponible

El cotó antic petita flor blava és un teixit de percal una mica més gruixut que el popelin típic de patchwork. El cotó antic petita flor blava té un tacte molt suau i agradable que recorda els cotons que s'utilitzaven antigament. Amb aquest teixit es poden cosir: davantals, pantalons, faldilles, bolsos o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17362
Marca: No disponible

El cotó antic quadres teula és un teixit de percal una mica més gruixut que el típic popelin de patchwork. El cotó antic quadres teula té un tacte molt suau i agradable que recorda els cotons que s'utilitzaven abans. Amb aquest teixit es poden cosir: davantals, pantalons, faldilles, bolsos o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 16352
Marca: No disponible
10,00 €

Fons beix.

El cotó avions és una tela estampada a la plana i amb impressió digital. De tacte suau i agradable el cotó avions té dibuixades moltes naus d'una i de dues ales. És ideal per vestir a la mainada, per patchwork i per guarnir la nostra llar. 

Codi: 17085
Marca: No disponible

De colors variats.

El popelin de cotó avions antics és un teixit suau i amb un bonic estampat. Teixit a la plana el popelin de cotó avions antics és la tela ideal per patchwork, samarretes i pantalons, vestits o faldilles.

Codi: 17622
Marca: No disponible

La tela de cotó branques fons rosa és un teixit de cotó amb un estampat petit i delicat. Amb la tela de cotó branques fons rosa podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17623
Marca: No disponible

La tela de cotó branques fons verd és un teixit de cotó amb un estampat petit i delicat. Amb la tela de cotó branques fons verd podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 16356
Marca: No disponible

Amb flors.

La tela de cotó calaveres mexicanes catrines és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix divertit i festiu. És ideal per vestir a la mainada:samarretes, pantalons curts o vestits i també per patchwork.

Codi: 16243
Marca: No disponible

Fons blanc.

La tela de cotó caputxeta vermella és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix que recorda al conte. És ideal per vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 17614
Marca: No disponible

La tela de cotó coral i peixos és un teixit de cotó orgànic, amb un estampat clar i mariner que segueix les especificacions Oeko-Tex: fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó coral i peixos podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17196
Marca: No disponible

La tela de cotó cors i flors liles és una tela de cotó orgànic, cómoda i fresca. Seguieix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora.  Amb la tela de cotó cors i flors liles podreu cosir:  bruses, camises, pantalons, faldilles i també coixins o cortines.

Codi: 17708
Marca: No disponible

La tela de cotó cors i roses és un estampat senzill i amb el fons clar. La tela de cotó cors i roses està teixida en la seva totalitat amb cotó orgànic i amb ella podreu tenir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17634
Marca: No disponible

El cotó culla estampat felins és una tela que està teixida com una loneta.  L'ample és de 1,40 metres, és una mica més gruixut que un popelin i té un tacte suau.  El cotó culla estampat felins és 100% de cotó i amb ell es poden cosir: Parques, faldilles, davantals o per tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17635
Marca: No disponible

El cotó culla estampat margarides és una tela a la loneta. L'ample és de 1,40 metres, una mica més gruixut que un popelin i té un tacte suau.  El cotó culla estampat margarides és de cotó i permet cosir: Parques, faldilles, davantals o per tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17633
Marca: No disponible

El cotó culla estampat mariner és una tela que està teixida de manera semblant a la loneta.  L'amplada és de 1,40 metres, és una mica més gruixut que un cotó de popelin i és suau.  El cotó culla estampat mariner és 100% de cotó i amb ell es poden cosir: Parques, faldilles, davantals o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17471
Marca: No disponible

El cotó culla estampat pingüins és una tela semblant a la loneta.  L'amplada és de 1,40 metres, és una mica més gruixut que un popelin i té un tacte suau.  El cotó culla estampat pingüins  és 100% de cotó i amb ell es poden cosir: Parques, faldilles, davantals o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 16717
Marca: No disponible

El popelin cotó de Nadal advent és un teixit suau i que recorda un calendari d'advent. Teixit a la plana el popelin cotó de Nadal advent és la tela ideal per decorar la casa per Nadal amb coxins, tovalles, camins de taula o per posar a l'arbre.

Codi: 16044
Marca: No disponible

El popelin cotó de Nadal boles fons vermell és un teixit suau i amb un fons de fusta pintada. Teixit a la plana el popelin cotó de Nadal boles fons vermell és la tela ideal per decorar la casa per Nadal amb coxins, tovalles, camins de taula o per posar a l'arbre.

Codi: 16289
Marca: No disponible

El popelin cotó de Nadal campanetes és un teixit suau i amb un fons de color vermell. Teixit a la plana el popelin cotó de Nadal campanetes és la tela ideal per decorar la casa per Nadal amb coxins, tovalles, camins de taula o per posar a l'arbre.

11,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 17435
Marca: No disponible

La tela de cotó de Nadal gallerans fons blanc és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb l'estampat més tradicional del Nadal, els gallerans. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora. Amb la tela de cotó de Nadal gallerans fons blanc podreu cosir: els detalls per Nadal, o qualsevol tipus de peça de roba per vestir

Codi: 14442
Marca: No disponible

El popelin cotó de Nadal ossos és un teixit suau i amb un fons estampat. Teixit a la plana el popelin cotó de Nadal ossos és la tela ideal per decorar la casa per Nadal amb coxins, tovalles, camins de taula o per posar a l'arbre.

Codi: 17035
Marca: No disponible

El popelin cotó de Nadal ponsèties és un teixit suau i amb un fons de color crú. Teixit a la plana el popelin cotó de Nadal ponseties és la tela ideal per decorar la casa per Nadal amb coxins, tovalles, camins de taula o per posar a l'arbre.

Codi: 16048
Marca: No disponible

El popelin cotó de Nadal ponsèties vermelles és un teixit suau i amb un fons de color crú. Teixit a la plana el popelin cotó de Nadal ponseties vermelles és la tela ideal per decorar la casa per Nadal amb coxins, tovalles, camins de taula o per posar a l'arbre.

Codi: 17710
Marca: No disponible

La tela de cotó dinousaures de colors es un teixit que té un estampat ple d'aquests rèptils. La tela de cotó dinousaures de colors està fabricada en la seva totalitat amb cotó bio i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 16823
Marca: No disponible

Fons blanc.

Codi: 17702
Marca: No disponible

La tela de cotó estels fons beix es un teixit amb un estampat lleuger i clar. La tela de cotó estels fons beix està fabricada en la seva totalitat amb cotó orgànic i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 16358
Marca: No disponible

Fons cuadriculat.

La tela de cotó estris d'escola i oficina és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix original i ple de petits detalls. És ideal per vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 17707
Marca: No disponible

La tela de cotó estris del camp es un teixit amb un estampat lleuger i clar. La tela de cotó estris del camp està fabricada en la seva totalitat amb cotó orgànic i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17424
Marca: No disponible

La tela de cotó flor aquarel.la petita és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat ple de flors. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora.  Amb la tela de cotó flor aquarel.la petita podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17606
Marca: No disponible

La tela de cotó flor beix fons blanc és una tela de cotó orgànic, amb un senzill estampat, segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó flor beix fons blanc podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17609
Marca: No disponible

La tela de cotó flor blanca fons ocre és una tela de cotó orgànic, amb un senzill estampat, segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat.  Amb la tela de cotó flor blanca fons ocre podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17608
Marca: No disponible

La tela de cotó flor blanca fons rosa és una tela de cotó orgànic, amb un senzill estampat, segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó flor blanca fons rosa podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17632
Marca: No disponible

La tela de cotó flor blanca fons verd és un teixit de popelin de cotó amb diferents flors del camp. Amb la tela de cotó flor blanca fons verd podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals. 

Codi: 17275
Marca: No disponible

Fons blau.

La tela de cotó flor petita blanca és una tela de cotó orgànic, cómoda i fresca. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora.  Amb la tela de cotó flor petita blanca podreu cosir:  bruses, camises, pantalons, faldilles i també coixins o cortines.

Codi: 17427
Marca: No disponible

La tela de cotó flor petita fons beix és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat amb moltes flors. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora.  Amb la tela de cotó flor petita fons beix podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17428
Marca: No disponible

La tela de cotó flor petita fons marí és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat amb moltes flors. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora. Amb la tela de cotó flor petita fons marí podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17274
Marca: No disponible

Fons clar.

La tela de cotó flor petita verda és una tela de cotó orgànic, cómoda i fresca. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora.  Amb la tela de cotó flor petita verda podreu cosir:  bruses, camises, pantalons, faldilles i també coixins o cortines.

Codi: 17706
Marca: No disponible

La tela de cotó fons rosa amb cors és un teixit de cotó amb un estampat juvenil i fresc. Amb la tela de cotó fons rosa amb cors podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17704
Marca: No disponible

La tela de cotó fons rosa lineal es un teixit amb un estampat juvenil i fresc. La tela de cotó fons rosa lineal està fabricada d'una manera respectuosa amb el medi i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17705
Marca: No disponible

La tela de cotó fons verd amb cors és un teixit de cotó amb un estampat juvenil i fresc. La tela de cotó fons verd amb cors està fabricada d'una manera respectuosa amb el medi i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17703
Marca: No disponible

La tela de cotó fons verd lineal es un teixit de cotó amb un estampat juvenil i fresc. La tela de cotó fons verd lineal està fabricada d'una manera respectuosa amb el medi i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17607
Marca: No disponible

La tela de cotó fulles amb colors fons marí és un teixit de cotó orgànic, amb un estampat de petites fulles acolorides, segueix les especificacions Oeko-Tex que obliguen a una fabricació respectuosa i de qualitat. Amb la tela de cotó fulles amb colors fons marí podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17613
Marca: No disponible

La tela de cotó gats fons crú és un teixit de cotó orgànic, que té un estampat senzill, i segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó gats fons crú podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17612
Marca: No disponible

La tela de cotó gossos fons crú és un teixit de cotó orgànic, que amb un estampat senzill, segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó gossos fons crú podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17543
Marca: No disponible
8,00 €

La tela de cotó jungla és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat del tròpic. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa i de primera qualitat.  Amb la tela de cotó jungla podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17198
Marca: No disponible

La tela de cotó koales i selva és una tela de cotó orgànic, cómoda i fresca. Seguieix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora.  Amb la tela de cotó koales i selva podreu cosir:  bruses, camises, pantalons, faldilles i també coixins o cortines.

Codi: 16824
Marca: No disponible

Fons blanc.

El popelin de cotó línies blaves marineres és un material fresc i suau. Teixit a la plana el popelin de cotó línies blaves marineres és la tela ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits o peces de roba per anar a la platja.

Codi: 17432
Marca: No disponible

La tela de cotó línies i cors és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat clàssic. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora. Amb la tela de cotó línies i cors podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17542
Marca: No disponible

La tela de cotó lleopard és una tela de cotó orgànic, amb un estampat felí que recorda la pell de lleopard. Segueix les especificacions Oeko-Tex que obliga a una fabricació respectuosa i de primera qualitat.  Amb la tela de cotó lleopard podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17433
Marca: No disponible

La tela de cotó lletres fons beix és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat clàssic. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora. Amb la tela de cotó lletres fons beix podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 15491
Marca: No disponible
8,00 €

La tela de cotó música és una tela de cotó orgànic, amb un estampat que recorda una partitura musical. Segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat.  Amb la tela de cotó música podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 16254
Marca: No disponible

La tela de cotó música negra és una tela de cotó orgànic, amb un estampat que recorda una partitura musical. Segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat.  Amb la tela de cotó música negra podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17619
Marca: No disponible

La tela de cotó mussols fons marí és un teixit de cotó amb un estampat divertit de petits mussolets. Amb la tela de cotó mussols fons marí podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17610
Marca: No disponible

La tela de cotó ondulat fucsia és un teixit de cotó orgànic, que té un estampat geomètric i que segueix les especificacions Oeko-Tex: fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó ondulat fucsia podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17431
Marca: No disponible

La tela de cotó ossets fons beix és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat clàssic. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora. Amb la tela de cotó ossets fons beix podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 16355
Marca: No disponible

Fons fosc.

La tela de cotó paracaigudes és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix ple de petits detalls. És ideal per vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 16540
Marca: No disponible

Fons blau.

El popelin de cotó peppa pig és un material fresc i de cotó. Teixit a la plana el popelin de cotó peppa pig és la tela ideal per la mainada:samarretes i pantalons d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 17621
Marca: No disponible

La tela de cotó petita flor lila és un teixit de cotó amb un estampat de petites flors de colors. Amb la tela de cotó petita flor lila podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17037
Marca: No disponible

El popelin de cotó petjades i ossos és un teixit suau i amb un estampat ple de roses. Teixit a la plana el popelin de cotó petjades i ossos és la tela ideal per patchwork, samarretes i pantalons, vestits o faldilles.

Codi: 17300
Marca: No disponible
12,00 €

Fons blau.

La tela de cotó pirates és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat estiuenc i divertit. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el planeta i de primera qualitat alhora.  Amb la tela de cotó pirates podreu cosir:  bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també tapissar o fer coixins.

Codi: 16924
Marca: No disponible

Fons blau.

El popelin de cotó quadre blau grana és un material fresc i amb caiguda moderada. Teixit a la plana el popelin de cotó quadre blau grana és una tela ideal per confeccionar davantals, bruses, camises, pantalons d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 17709
Marca: No disponible

La tela de cotó ratolins i flors porta un estampat infantil i clar. La tela de cotó ratolins i flors està teixida en la seva totalitat amb cotó orgànic i amb ella podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17611
Marca: No disponible

La tela de cotó rodones de colors és un teixit de cotó orgànic, amb un estampat amb molt de color que segueix les especificacions Oeko-Tex: fabricació respectuosa i de primera qualitat. Amb la tela de cotó rodones de colors podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 17434
Marca: No disponible

La tela de cotó rombes i estels és una tela de cotó orgànic, cómoda, fresca i amb un estampat clàssic com els d'abans. Segueix les especificacions Oeko-Tex que permet una fabricació respectuosa amb el medi ambient i de primera qualitat alhora. Amb la tela de cotó rombes i estels podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer coixins.

Codi: 17620
Marca: No disponible

La tela de cotó roses blanc i negre és un teixit de cotó amb un espectacular estampat de diferents flors, entre elles roses . Amb la tela de cotó roses blanc i negre podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals.

Codi: 15494
Marca: No disponible

La tela de cotó sanitari és una tela de cotó orgànic, amb un estampat ple d'icones del món sanitari. Segueix les especificacions Oeko-Tex que requereixen una fabricació respectuosa i de primera qualitat.  Amb la tela de cotó sanitari podreu cosir: bruses, camises, pantalons, faldilles, davantals i també fer gorres i bates pel personal sanitari.

Codi: 17646
Marca: No disponible

De colors variats.

El popelin de cotó topo blanc fons de colors variats és un teixit suau i lleuger. Teixit a la plana el popelin de cotó topo blanc fons de colors variats és la millor tela per cosir: patchwork, samarretes i pantalons, vestits o faldilles.

Codi: 17600
Marca: No disponible

La tela crep floretes fons verd és un xic més gruixuda que una gassa. Feta de polièster de qualitat, amb cos i volum, la tela crep floretes fons verd té una bona caiguda i bon tacte. La tela crep floretes fons verd és apte per vestits, faldilles, xals, fulards i bruses.

Codi: 16950
Marca: No disponible

La doble tela geomètrica beix és un material ideal per a la confecció de diferents peces de roba i accessoris per a la llar. En una cara, porta boata folrada que aporta suavitat i escalfor, i a l'altra, un teixit setinat impermeable que la fa ideal per a protegir contra la pluja o la neu.

La doble tela geomètrica beix és lleugera i còmoda de portar, per la qual cosa es pot fer servir per cosir abrics, parques, jaquetes, xandalls o mantes de sofà. Si estàs buscant un material de qualitat i amb un toc diferent, la doble tela geomètrica beix és una bona opció.

Codi: 17206
Marca: No disponible

El teixit doble tela punt dinos és ideal per a xandall o jaqueta esportiva d'hivern. La seva composició de cotó, poliéster i fibra elàstica aporten resistència al fred. La doble tela de punt dinos garanteix màxim confort i qualitat, és perfecte per a la creació de xandalls, jaquetes, mantes per sofà o qualsevol peça d’abric.

Codi: 15189
Marca: No disponible

Cotó i polièster.

El teixit estampat quadre Vichy de 10 milímetres de colors és una tela fina i tensa alhora. Cada quadre medeix 10 mm.

El teixit estampat quadre Vichy de 10 milímetres és un estampat de cotó i poliéster molt utilitzat en escoles, llars d'infants, i com a decoració en comerços d'alimentació. També és usat en la confecció de tovalles, davantals, pitets i manualitats.

Codi: 16429
Marca: No disponible

Cotó i polièster.

El quadre Vichy de 3 milímetres és una tela fina i tensa. Cada quadre té una mida de 3 mm.

El quadre Vichy de 3 milímetres és un estampat de cotó i polièster utilitzat en escoles, llars d'infants, i com a decoració en comerços d'alimentació. També per cosir davantals, tovalles i manualitats.

Codi: 16862
Marca: No disponible

El quadre Vichy de cotó de colors és un material de cotó suau i amb colors pastel. Amb un ample de 10 mil·límetres, aquest quadre és ideal per cosir vestits, camises, bruses, davantals, tovalles i també per a la decoració. La seva suavitat i el seu color aportaran un aire especial i delicat a les teves creacions. 

Codi: 17562
Marca: No disponible

El teixit gassa aspecte lli colors variats és un teixit lleuger, de polièster elàstic, amb una caiguda suau. El teixit gassa aspecte lli colors variats ofereix un tacte molt especial que recorda el lli. És ideal per cosir: fulards, bruses, vestits, faldilles i pantalons. La seva textura suau i lleugera li proprociona elegància i confort. No necessita gaire planxa.

Codi: 16335
Marca: No disponible

La tela de gassa cors platejats és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat, amb uns cors color plata, la tela de gassa cors platejats aporta una elegància i caiguda especials. La tela de gassa cors platejats és apte per vestits, xals, pareos, i bruses molt lleugers i frescos d'estiu.

Codi: 17214
Marca: No disponible

La tela de gassa selva tropical és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat, amb un gran estampat plé de colors, fulles i palmeres, la tela de gassa selva tropical aporta una elegància i caiguda especials. La tela de gassa selva tropical és apte per xals, pareos, bruses i vestits molt lleugers i frescos d'estiu.

Codi: 16980
Marca: No disponible

La tela de gassa selva verda és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat, amb un gran estampat plé de colors i fulles la tela de gassa selva verda aporta una elegància i caiguda especials. La tela de gassa selva verda és apte per vestits, xals, pareos, i bruses molt lleugers i frescos d'estiu.

Codi: 16334
Marca: No disponible

La tela de gassa topo daurat és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat, amb un puntet daurat irregular la tela de gassa topo daurat aporta una elegància i caiguda especials. La tela de gassa topo daurat és apte per vestits, xals, pareos, i bruses molt lleugers i frescos d'estiu.

Codi: 17458
Marca: No disponible

La tela jacquard caixmir blanca és un teixit de tacte lleuger, de polièster i viscosa. La tela jacquard caixmir blanca porta un gravat de caixmir i té una amplada de 140 cm. La tela jacquard caixmir blanca és utilitzada per cosir vestits, jaquetes o faldilles i també per decoració.

Codi: 16294
Marca: No disponible

La tela de jacquard caixmir negra és un teixit de tacte mig de polièster i viscosa. La tela de jacquard caixmir negra porta un gravat del conegut motiu de caixmir i té una ample de 140 cm. La tela de jacquard caixmir negra és utilitzada per cosir vestits, jaquetes o faldilles, per la llar i també s'utilitza per tapisseria o decoració.

Codi: 13658
Marca: No disponible
8,50 €

La tela jacquard gris és un teixit de tacte mig i de polièster. La tela jacquard gris porta un dibuix elegant i especial, té una amplada de 150 cm. La tela jacquard gris és utilitzada per la llar, tapisseria o decoració.

Codi: 13659
Marca: No disponible

La tela jacquard or i gris és un teixit de tacte mig i de polièster. La tela brocat or i gris porta un dibuix elegant i peculiar i té una amplada de 150 cm. La tela jacquard or i gris és utilitzada per cosir jaquetes, parques, faldilles o per la llar, tapisseria, decoració.

Codi: 19999
Marca: No disponible

La tela jacquard roses grises és un teixit de tacte mig i de polièster. La tela jacquard roses grises porta unes roses teixides en la tela i té una ample de 150 cm. La tela jacquard roses grises és una mica setinada i és utilitzada per vestir, la llar, tapisseria o decoració.

Teles estampades originals

Tens una camisa blanca llisa i avorrida? Un estampat divertit la farà molt més xula. És sens dubte una manera de mostrar la teva personalitat i lluir radiant. Els nostres teixits t'ofereixen un munt d'opcions que pots complementar fàcilment amb les teles bàsiquesinfantils si vols confeccionar peces de roba o accessoris pels més petits. A més, també són una alternativa a les teles patchwork i et permeten decorar la teva llar a bon preu amb els estampats més bonics i agradables.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret