Teles patchwork

Les teles patchwork són estampades i es fan servir per a treballs de patchwork. El teixit característic de patchwork és una combinació de fibres naturals, principalment cotó, acuradament teixides en un patró continu, cosa que les fa duradores i fàcils de cuidar. Es pot utilitzar per a aplicacions de la llar com edredons, coixins i estovalles, entre d'altres.

Teixits de Cotó

Hi ha diferents maneres d'utilitzar les teles de cotó en els teus projectes de costura. Pots fer roba, patrons i accessoris amb elles.

 Les teles de cotó són ideals per cosir peces de roba, accessoris, decoració o bricolatge de la llar. Podreu confeccionar: Bosses de mà, coixins, cortines, folrar mobles o fundes per a llibres. A més, són fàcils de tallar i cosir i són ideals per a principiants i experts per igual

També hi han estampats pels nens: En el nostre catàleg tenim estampats infantils perquè els pares i mares facin motxilles, bosses, tovalles, devantals, i tot el que ells vulguin amb motius especialment pensats per a ells.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret