Teles patchwork

Les teles patchwork són estampades i es fan servir per a treballs de patchwork. El teixit característic de patchwork és una combinació de fibres naturals, principalment cotó, acuradament teixides en un patró continu, cosa que les fa duradores i fàcils de cuidar. Es pot utilitzar per a aplicacions de la llar com edredons, coixins i estovalles, entre d'altres.

Teixits per a patchwork


Necessites arreglar la teva roba? Tens moltes puntades on s'ajunten les costures? Les teles de patchwork són aquí per donar-te un cop de mà. Troba una col·lecció de teixits d'alta qualitat amb estampats i dissenys aptes per a patchwork, un producte de primera qualitat a un preu assequible. Tens a la teva disposició estampats d'animals, flors, quadres, ratlles, i molts més!

A més a més, els petits també en són els protagonistes: en el nostre catàleg tenim estampats infantils per a nens i nenes perquè els papes i mames els hi facin motxilles, bosses, bates, estoigs, i tot el que vulguin amb motius especialment pensats per ells.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret