Teles d'animals

Codi: 16768
Marca: No disponible

Suau i fresc.

El punt de cotó Oeko-Tex dinosaures és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó Oeko-Tex dinosaures, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 16243
Marca: No disponible

Fons blanc.

La tela de cotó estampat caputxeta vermella és un teixit estampat digitalment i teixit a la plana. De tacte suau i agradable té un dibuix que recorda al conte. És ideal per vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 16546
Marca: No disponible

Suau i fresc.

El punt de cotó petxades de gatets és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i d'eslastan, el punt de cotó petxades de gatets, és el teixit ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits ajustats o faldilles ben fresques.

Codi: 13777
Marca: No disponible

Pèl sintètic de girafa.

La tela de pèl sintètic de girafa és totalment artificial. Té un lleuger pèl que li dona un tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic de girafa és un teixit de disfressa gamma alta i també pot ser utilitzada com a complement de peces de vestir: Armilles, bufandes, bufs, petites mantes, punys o solapes.

Codi: 9243
Marca: No disponible

Pèl sintètic de tigre.

La tela de pèl sintètic de tigre és totalment artificial. Té un lleuger pèl que li dona un tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic de tigre és un teixit de disfressa gamma alta i també pot ser utilitzada com a complement de peces de vestir: Armilles, bufandes, bufs, petites mantes, punys o solapes.

Codi: 9242
Marca: No disponible

Suau i molt real.

La tela de pèl sintètic de vaca és totalment artificial. Té un lleuger pèl que li dona un tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic de vaca és un teixit de disfressa gamma alta i també pot ser utilitzada com a complement de peces de vestir: Armilles, bufandes, bufs, petites mantes, punys o solapes.

Codi: 13779
Marca: No disponible

Suau i càlida.

La tela de pèl sintètic de zebra és totalment artificial. Té un lleuger pèl que li dona un tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic de zebra és un teixit de disfressa gamma alta i també pot ser utilitzada com a complement de peces de vestir: Armilles, bufandes, bufs, petites mantes, punys o solapes.

Codi: 16807
Marca: No disponible

Suau i lleugera

12,00 €
Descobreix
Fora d'estoc
Codi: 16808
Marca: No disponible

Suau i lleugera

12,00 €
Descobreix
Fora d'estoc
Codi: 16828
Marca: No disponible

Fons beix.

El popelin de cotó pandes i koales és un material fresc i suau. Teixit a la plana el popelin de cotó pandes i koales és la tela ideal per cosir samarretes i pantalons d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 16540
Marca: No disponible

Fons blau.

El popelin de cotó peppa pig és un material fresc i de cotó. Teixit a la plana el popelin de cotó peppa pig és la tela ideal per la mainada:samarretes i pantalons d'estiu, vestits o faldilles ben fresques.

Codi: 16854
Marca: No disponible

De cotó.

La muselina cavallets de mar és un teixit suau, esponjós i lleuger. La museina cavallets de mar és la tela ideal per llocs delicats: protectors pel llit del nadó, cosir samarretes i pantalons còmodes.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret