Teles de colors

Codi: 16922
Marca: No disponible

Color natural.

La tela de batista de cotó beix és lleugera, suau i una mica més lleuger que un popelin. Teixida a la plana la tela de batista de cotó beix és ideal per cosir bruses, faldilles, camises i pantalons d'estiu ben a la fresca.

Codi: 17583
Marca: No disponible

Vestit eivissenc.

La tela de batista de cotó brodada blanca és lleugera i amb caiguda moderada. La batista de cotó brodada blanca porta un delicat dibuix floral i és ideal per camises, bruses, faldilles o vestits d'estiu ben frescos.

Codi: 15222
Marca: No disponible

El cotó elàstic colors és una tela fresca que porta de base un cotó tipus sarga, un xic més gruixut que un popelin, i un 2% de fibra elàstica. Aquesta combinació fa que la tela sigui cómoda, de bon portar i amb cos. Amb el cotó elàstic colors podreu cosir: faldilles, pantalons, parques o vestits.

Codi: 17177
Marca: No disponible

El cotó plumeti blanc és una tela fresca que porta de base una batista suau i a sobre uns topets en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui molt agradable al tacte i molt lleugera, perfecta per als dies més calorosos. Amb el cotó plumeti blanc podreu cosir: bruses, camises o vestits.

Codi: 16577
Marca: No disponible

El cotó plumeti blau cel és una tela fresca que porta de base una batista suau i a sobre uns topets en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui agradable al tacte i lleugera, perfecta per als dies de més calor. Amb el cotó plumeti blau cel podreu cosir: bruses, camises o vestits.

Codi: 17600
Marca: No disponible

La tela crep floretes fons verd és un xic més gruixuda que una gassa. Feta de polièster de qualitat, amb cos i volum, la tela crep floretes fons verd té una bona caiguda i bon tacte. La tela crep floretes fons verd és apte per vestits, faldilles, xals, fulards i bruses.

Codi: 15826
Marca: No disponible
10,00 €

La tela crep gris és un xic més gruixuda que una gassa. Feta de polièster de qualitat, amb cos i volum, la tela crep gris té una bona caiguda. La tela crep gris és apte per vestits, faldilles, xals, fulards i bruses.

Codi: 14968
Marca: No disponible
10,00 €

La tela crep taronja és una mica més gruixuda que una gassa. Feta de polièster de qualitat, amb cos i volum, la tela crep taronja aporta una bona caiguda. La tela crep taronja és apte per vestits, faldilles, xals, fulards i bruses.

Codi: 16950
Marca: No disponible

La doble tela geomètrica beix és un material ideal per a la confecció de diferents peces de roba i accessoris per a la llar. En una cara, porta boata folrada que aporta suavitat i escalfor, i a l'altra, un teixit setinat impermeable que la fa ideal per a protegir contra la pluja o la neu.

La doble tela geomètrica beix és lleugera i còmoda de portar, per la qual cosa es pot fer servir per cosir abrics, parques, jaquetes, xandalls o mantes de sofà. Si estàs buscant un material de qualitat i amb un toc diferent, la doble tela geomètrica beix és una bona opció.

Codi: 17002
Marca: No disponible

El teixit doble tela napa i pell de xai és ideal per a caçadores, capes, jaquetes o abrics d'hivern. La seva composició de napa i fibra polar de pell de xai fan una tela resistent al fred. El teixit doble tela napa i pell de xai garanteix màxim confort, qualitat, i escalfor.

Codi: 16987
Marca: No disponible

Tacte càlid i doble cara.

El teixit de doble tela setinada amb quadres es suau, en una cara porta boata i a l'altra un teixit setinat impermeable. El teixit de doble tela setinada amb quadres es apte per confeccionar abrics, parques, jaquetes, xandalls o mantes de sofà.

Codi: 16760
Marca: No disponible

Per manualitats.

La tela de feltre colors llisos és un material de tacte rígid, gruixut i que té com a particularitat el fet de no estar teixida. És un aglomerat de fibres que al tallar no es desfilen. La tela de feltre colors llisos és utilitzada per fer disfresses, corones d'aniversari, mascares de carnestoltes, estores, flors, treballs a l'escola, folrar calaixos i molt més.

Codi: 16705
Marca: No disponible

amb caiguda i suau.

La tela de folre de punt de colors és una tela suau i agradable apta per folrar. Té una gran caiguda i l'aporta a la peça on es posa. La tela de folre de punt de colors està microperforada permetent una fàcil transpiració. El podeu utilitzar per folrar jaquetes, vestits, faldilles o pantalons.

Codi: 15170
Marca: No disponible

amb Boatina.

La tela de folre encoixinat de colors és una tela apta per folrar qualsevol tipus de prenda. Amb una capa de forro i una altra de boatina la tela de folre encoixinat de colors ofereix un acabat professional i ràpid. També el podeu utilitzar per confeccionar una parca o una jaqueta.

Codi: 15565
Marca: No disponible

La tela de folre impermeable de colors és una tela rígida i apta per aplicacions que requereixin protecció dels líquids. Té una caiguda discreta i és un xic més gruixut que un folre normal. La tela de folre impermeable de colors està disponible en varies tonalitats i té un ample de 1’80 metres.

Codi: 17562
Marca: No disponible

El teixit gassa aspecte lli colors variats és un teixit lleuger, de polièster elàstic, amb una caiguda suau. El teixit gassa aspecte lli colors variats ofereix un tacte molt especial que recorda el lli. És ideal per cosir: fulards, bruses, vestits, faldilles i pantalons. La seva textura suau i lleugera li proprociona elegància i confort. No necessita gaire planxa.

Codi: 17596
Marca: No disponible

La tela gassa crepada salmó té el mateix pes que una gassa però el seu tacte recorda a un crep. Feta de polièster de qualitat, lleugera i amb caiguda moderada, la tela gassa crepada salmó és apte per vestits, faldilles, xals, fulards i bruses.

Codi: 17577
Marca: No disponible

La tela de gassa de colors variats és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat i amb una bona caiguda, la tela de gassa de colors variats aporta una elegància molt especial. La tela de gassa de colors variats és apte per vestits, xals, fulards, i bruses molt lleugeres i fresques.

Codi: 17458
Marca: No disponible

La tela jacquard caixmir blanca és un teixit de tacte lleuger, de polièster i viscosa. La tela jacquard caixmir blanca porta un gravat de caixmir i té una amplada de 140 cm. La tela jacquard caixmir blanca és utilitzada per cosir vestits, jaquetes o faldilles i també per decoració.

Codi: 16294
Marca: No disponible

La tela de jacquard caixmir negra és un teixit de tacte mig de polièster i viscosa. La tela de jacquard caixmir negra porta un gravat del conegut motiu de caixmir i té una ample de 140 cm. La tela de jacquard caixmir negra és utilitzada per cosir vestits, jaquetes o faldilles, per la llar i també s'utilitza per tapisseria o decoració.

Codi: 16913
Marca: No disponible

Lli i Viscosa.

La tela de lli culla gris elàstic és un material granulat i amb un teixit semblant a una loneta. La tela de lli culla gris elàstic té un ample de 1.45 metres i és de lli i viscosa elàstica. Amb la tela de lli culla gris elàstic podreu cosir bosses, bolsos, coixins.

9,50 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: No disponible
Marca: No disponible

De cotó i polièster.

La tela de loneta de colors llisos és un teixit bàsic, versàtil i amb una gran resistència. Teixida en cotó i polièster és utilitzada per fundes de sofà, coixins, fons de fotografia, tovalles, cortines gruixudes. Degut a la seva gran amplada la tela de loneta colors llisos és apta per decorar la llar a un cost raonable. No cal gaire planxa.

Codi: 17618
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina flors blaves és un teixit de cotó amb una textura suau, esponjosa i lleugera indicada pels més petitets de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina flors blaves s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17631
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina gris amb margarides és un teixit de cotó amb una textura suau, esponjosa i lleugera indicada pels més menuts de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina gris amb margarides s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17377
Marca: No disponible

de Cotó.

La muselina marbrejada colors és un teixit de cotó, esponjós i suau. La muselina marbrejada colors és lleugera i molt versátil: desde colxes o vestidets pels menuts, fins a bruses, pantalons, faldilles o vestits pels més grans.

Codi: 17630
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina ossets és un teixit de cotó que té una textura suau, esponjosa i lleugera apropiada pels més menuts de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina ossets fons beix s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17626
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina papallones és un teixit de cotó amb una textura suau, esponjosa i lleugera indicada pels més petitets de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina papallones s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 16701
Marca: No disponible

No arruga.

La tela de neoprè de colors és un teixit compacte una mica elàstic i opac. Té un tacte suau i és un bon aïllant, tant del fred com de la calor. La tela de neoprè de colors és difícil d'arrugar i té una caiguda llisa. És diferent al neoprè aquàtic i no tenen cap propietat en comú. Apte per la confecció de jaquetes, vestits, faldilles, gabardines.

Codi: 11401
Marca: No disponible

La tela organça blanca fantasia és lleugera i semitransparent. Feta de polièster de qualitat, una mica rígid i amb volum, la tela organça blanca fantasia aporta una elegància i caiguda especials. La tela organça blanca fantasia és apte per xals, fulards, mocadors i bruses que necessitin tenir volum i contorn.

Codi: 11242
Marca: No disponible

La tela organça negra fantasia és lleugera i semitransparent. Feta de polièster de qualitat, una mica rígid i amb volum, la tela organça negra fantasia aporta un aire especial. La tela organça negra fantasia és apte per xals, pareos, mocadors i bruses que necessitin tenir un cert volum i contorn.

Codi: 16111
Marca: No disponible

El teixit plumeti organça negra és una tela fresca i transparent que porta de base organça negra i a sobre uns topets de teixit en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui lleugera, amb cos i poca caiguda. Amb el teixit plumeti organça negra podreu cosir: bruses, vels i detalls en els vostres vestits.

Codi: 15941
Marca: No disponible

El teixit plumeti tul blanc és una tela fresca i transparent que porta de base tul de núvia i a sobre uns topets de teixit en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui molt lleugera i amb caiguda. Amb el teixit plumeti tul blanc podreu cosir: bruses, vels i detalls en els vostres vestits.

Codi: 15615
Marca: No disponible

El teixit plumeti tul crú és una tela fresca i transparent que porta de base tul de núvia i a sobre uns topets de teixit en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui molt lleugera i amb caiguda. Amb el teixit plumeti tul crú podreu cosir: bruses, vels i detalls en els vostres vestits.

Codi: 17066
Marca: No disponible

Amb el nostre polar de cotó blanc crú teniu la solució perfecta per l’hivern. Té una suavitat i estructura que us donarà escalfor en tot moment. El polar de cotó blanc crú és ideal per a confeccionar xandalls, parques, jaquetes, bufandes o mantes de sofà.

Codi: 15670
Marca: No disponible

Tela econòmica i de bon aspecte.

La tela de polièster bàsic de colors és un material que no s'arruga, no s'estira ni es deforma. Utilitzada per decoració, vestir superfícies, fires, aparadorisme i totes aquelles aplicacions que requereixin un material amb una bona presència. Els colors blau i verd croma s'utilitzen també en produccions de foto i vídeo.

Codi: 16443
Marca: No disponible

Qualitat i elegància.

La tela de polièster de colors dama té una caiguda molt elegant. La tela de polièster de colors dama és un teixit pràctic que es renta bé i no arruga. Utilitzada per faldilla, pantaló, jaqueta, la tela de polièster de colors dama sempre dòna bon resultat.

13,00 €
Tria les opcions
Darreres unitats en estoc
Codi: 17191
Marca: No disponible

Colors llisos.

La tela de popelín de cotó colors llisos és lleugera, absorvent i transpirable. Encongeix lleugerament a la primera rentada. La tela de popelín de cotó colors llisos és utilitzada per patchwork, vestits d'estiu, camises. També per la llar: coixineres, coixins, bosses i tovalles

Codi: 17205
Marca: No disponible

El teixit punt afelpat negre és ideal per a xandall o jaqueta esportiva d'hivern. La seva composició de cotó, poliéster i fibra elàstica aporten resistència al fred. La tela de punt afelpat negre garanteix màxim confort i qualitat, és perfecte per a la creació de xandalls, jaquetes, mantes per sofà o qualsevol peça d’abric.

Codi: 17629
Marca: No disponible

La tela de punt de bambú colors és molt suau, fresca i amb caiguda, indicada per les pells més delicades i pels més petitets de la casa.  És una tela antibacteriana i repeleix les males olors. La tela de punt de bambú colors és molt absorvent de la humitat, i transpirable. La planta de bambú creix ràpidament i no necessita adobs. La tela de punt de bambú colors és biodegradable i amb ella es poden cosir: Bruses, samarretes, vestits, pantalons, o faldilles.

Codi: 17233
Marca: No disponible

El punt de cotó bio de colors és un teixit que et sorprendrà per la seva suavitat i confort. El punt de cotó bio de colors està teixit amb un cotó que segueix la norma Oeko-Tex sostenible i respectuosa amb el planeta. La seva delicada i còmoda textura fan que sigui perfecte per a qualsevol tipus de peça de vestir. Des de samarretes fins a vestits, pantalons o faldilles.

Codi: 17281
Marca: No disponible

Punt de cotó suau i agradable

La tela punt de cotó canalé colors és un teixit elàstic de cotó lleuger i suau. Amb les habituals marqués del canalé, la tela punt de cotó canalé colors té una bona caiguda i la seva elasticitat és de un 2%. És utilitzada per cosir jerseis, bruses o faldilles per l’estiu.

Codi: 17394
Marca: No disponible

Càlid i lleuger.

El punt de tricot colors variats és un teixit càlid, elàstic, suau i amb caiguda. Fet de viscosa i polièster i amb un tacte excepcional, el punt de tricot colors variats és el teixit ideal per cosir jerseis, bruses, vestits ajustats o faldilles.

Codi: 17405
Marca: No disponible

Càlid i tacte agradable.

El punt de tricot mescla colors variats és un teixit càlid, elàstic, suau i amb caiguda. Teixit en viscosa i polièster i amb un tacte excepcional, el punt de tricot mescla colors variats és el teixit ideal per cosir jerseis, vestits ajustats o faldilles.

Codi: 17289
Marca: No disponible

Punt de cotó suau i agradable

La tela punt fi calat de colors és un teixit elàstic de cotó lleuger i molt suau. La tela punt fi calat de colors presenta un motiu delicat i discret creant una aparença d'encaix. Aquesta estructura li proporciona a la tela de punt fi calat de colors una aparença elegant i transpirabilitat. És utilitzada per cosir peces de roba lleugeres i delicades: jerseis, vestits, tops o roba interior femenina.

Codi: RETALLASTRACANBLAU
Marca: No disponible

2 x 1,40

 Imitació astracan blava.

Codi: RETALLASTRACANMORAT
Marca: No disponible

2 x 1,40

 Imitació astracan color morat.

Codi: RETALLVISGROGA
Marca: No disponible

Viscosa groga. Amb caiguda.

1,45 x 1,40

16,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: RETALLVISOCRE
Marca: No disponible

Viscosa ocre. Amb caiguda.

1,50 x 1,40

18,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 14873
Marca: No disponible

El rus de tovallola colors llisos és un teixit de cotó que està dissenyat amb molts rissos que el fan altament absorvent de la humitat, fent-lo perfecte per a tots els usos de la llar, incloent-hi tovalloles, barnussos, pitets i davantals.

El rus de tovallola colors és una opció sostenible, ja que està fet amb cotó de qualitat i orgànic. Això significa que estem reduint la quantitat de residus que es produeixen cada any a causa de la substitució freqüent de productes de la llar.

Codi: 17651
Marca: No disponible

La tela de seda setinada colors variats és un teixit de seda cultivada molt suau al tacte, de textura lleugera i no és elàstic. La tela de seda setinada colors variats és seda natural al 100% i és utilitzada per cosir vestits de nit i de festa, tops, faldes, o bruses.

Codi: 17031
Marca: No disponible

Imitació del pèl d'Astracan.

La tela Astracan colors és de polièster i imita al conegut pèl. La tela Astracan colors és suau en una cara i és apte per confeccionar abrics, parques, jaquetes o mantes de sofà.

Codi: 4325
Marca: No disponible

Tela de sac.

La tela d'arpillera de colors és gruixuda, rígida i amb cos. La seva fibra prové de la planta del jute. És un teixit natural que tradicionalment s'ha emprat per cordilleria, sacs, cordes o estores. La tela d'arpillera de colors o tela de sac és ideal per cortines, tapissos o decoració.

Codi: 16727
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina colors llisos és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de coralina és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: mantes, bufandes, abrics, bufs.

Codi: 17053
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina cors és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de coralina cors és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: mantes, bufandes, abrics, bufs.

Codi: 17054
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina gossets és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de coralina gossets és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: mantes, bufandes, abrics, bufs.

Codi: 16670
Marca: No disponible

Imitació lli.

La tela de cotó de colors culla és un teixit que imita la textura del lli. De tacte suau i agradable és ideal per cosir pantalons, faldilles, vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 17135
Marca: No disponible

Us presentem la tela de lli de colors, la nostra col·lecció de teixits 100% lli, perfectes per crear peces d'estiu fresques i còmodes. Amb aquest material suau i resistent, podreu fer vestits, faldilles i pantalons que s'adaptin a les vostres necessitats i garanteixin un confort absolut en els díes d'estiu.

No us perdeu la oportunitat de crear peces úniques i diferenciades amb la nostra tela de lli de colors. Visiteu la nostra botiga i descobriu el món de possibilitats que ofereix el lli.

Codi: 16995
Marca: No disponible

Pèl llarg.

La tela de pèl sintètic blanca és un teixit suau, lleuger i de tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic blanca és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: Capes, jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

Codi: 16954
Marca: No disponible

Suau, càlid i agradable.

El pèl sintètic lila fluix és una tela molt suau, lleugera i de tacte molt agradable. El pèl sintètic lila fluix és apropiat per confeccionar peces d'hivern com ara: jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

Codi: 16966
Marca: No disponible

Suau, càlid i agradable.

La tela de pèl sintètic negre és una tela molt suau, lleugera i de tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic negre és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

17,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 17160
Marca: No disponible

La tela de polipell de colors és un material sintètic i impermeable que imita el cuir. La tela de polipell de colors és forta i resistent, ideal per a la confecció de roba, pantalons, faldilles o la fabricació de bosses, cinturons, carteres i molts altres articles de marroquineria. A més, la seva impermeabilitat fa que sigui un material perfecte per a la confecció de productes que han d'estar al aire lliure.

Codi: 16946
Marca: No disponible

Doble tela, càlida i agradable.

La tela de polipell elàstica amb corbes és una doble tela, per una cara és brillant i per l'altra porta una antelina de tacte molt agradable. La tela de polipell elàstica amb corbes és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: leggins, pantalons o jaquetes.

Codi: No disponible
Marca: No disponible

Tacte suau.

La tela de punt afelpat de colors és una tela d'hivern amb caiguda i tacte agradable. Per un costat és lleugerament peluda, és elàstica, no s'arruga ni es desfila. La seva flexibilitat és pel ample de la tela. La tela de punt afelpat de colors és ideal per cosir pantalons, vestits, jaquetes, bruses o faldilles.

Codi: 16257
Marca: No disponible

Punt d'hivern.

El teixit de punt de colors roma és una tela d'hivern que té caiguda i un tacte molt agradable. No arruga ni es desfila i és una tela elàstica. S'estira pel ample de la tela. El punt de colors roma és apte per cosir vestits, bruses, jaquetes, pantalons o faldilles.

Codi: 16893
Marca: No disponible

Cotó, secat ràpid.

La tela de tovallola gofre de colors és un teixit de cotó lleuger i suau. La tela de tovallola gofre de colors té un gran poder absorvent i seca ràpidament. La tela de tovallola gofre de colors és utilitzada per fer pitets, protectors pel llit del nadó, davantals, tovalloles per la llar, platja, gimnàs, barnussos o draps de cuina. 

Codi: 17286
Marca: No disponible

Gofre més petit, secat ràpid.

La tela de tovallola gofre petit estampat és un teixit de cotó lleuger i suau. La tela de tovallola gofre petit estampat té un gran poder absorvent i seca ràpidament. Amb un quadre tipus gofre molt més petit que la resta, la tela de tovallola gofre petit estampat és utilitzada per fer pitets, protectors i colxes pel llit del nadó, davantals, tovalloles per la llar, platja, gimnàs, barnussos o draps de cuina. 

Codi: 17292
Marca: No disponible

La tela de tovallola gofre petit gris clar és un teixit de cotó lleuger i suau. La tela de tovallola gofre petit gris clar té un gran poder absorvent i seca ràpidament. Amb un quadre tipus gofre més petit que la resta la tela de tovallola gofre petit gris clar és utilitzada per cosir pitets, protectors i colxes pel llit del nadó, davantals, tovalloles per la llar, platja, gimnàs, barnussos o draps de cuina. 

Codi: 14916
Marca: No disponible

La tela de tul de colors és molt lleugera, quasi transparent i està formada d'una trama de petits foradets. La tela de tul de colors està feta de poliamida i és apropiada per combinar amb blondes o guipurs, per donar volum a faldilles o per decorar un espai. 

Codi: 15689
Marca: No disponible

Suau, setinada i fresca.

La tela de viscosa de colors és una tela fresca, suau i amb molta caiguda. La tela de viscosa de colors és una tela cómoda, lleugera, transpirable i és ideal per quan fa calor. Amb la tela de viscosa de colors podràs cosir bruses, camises, pantalons, vestits o samarretes ben fresques per l'estiu.

Codi: 16928
Marca: No disponible

Suau i càlida

La tela minki colors llisos és suau, lleugera i amb pèl curt. La tela minki colors llisos és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: Bufandes, mantes pel sofà, bufs, i també per disfressa.

Codi: 16037
Marca: No disponible

La tela polar colors llisos és una excel·lent opció per a aquells que busquen comfort i calor. La tela polar colors llisos és suau, esponjosa, opaca i amb cos. És ideal per a una amplia gamma de projectes: folrar peces de roba, per confeccionar roba esportiva i també per la llar: Bufandes, mantes, barnussos, pijames o bates.

Codi: 17294
Marca: No disponible

Colors beix i blau.

La tela de texà línies en dos colors és una sarga de cotó i polièster com si fos texà tipus pantaló. La tela de texà línies en dos colors té 1,40 metres d'ample i podràs cosir: Faldilles, pantalons o parques d'estiu.

Codi: 17647
Marca: No disponible

Antitaques.

Les tovalles beix pedra son repelents als líquids i antitaques. Les tovalles beix pedra tenen una amplada de 1,60 metres i podreu cosir tovalles, coxins, bosses, bolsos, fundes de sofà, cortines o fundes per armaris.

Codi: 17648
Marca: No disponible
12,00 €

Antitaques.

Les tovalles grana son repelents als líquids i antitaques. Les tovalles grana tenen una amplada de 1,60 metres i podreu cosir tovalles, coxins, bosses, bolsos, fundes de sofà, cortines o fundes per armaris.

Codi: 17441
Marca: No disponible

Una mica elàstic.

La tela de vellut cordolé colors és una tela de polièster i polilamida amb un gruix mitjà i lleugerament elàstica. La tela de vellut cordolé colors té un ample de 1.50 metres i presenta una bona caiguda. Amb la tela de vellut cordolé colors podràs cosir pantalons, faldilles, vestits, parques o jaquetes.

Codi: 14279
Marca: No disponible

Si esteu buscant un teixit suau, amb una caiguda i elegant, el Vellut elàstic de colors és el que necessiteu. Aquest vellut és una opció ideal per a la confecció de vestits, jaquetes, faldilles i pantalons, així com per a la decoració de la vostra llar o comerç.

El Vellut elàstic de colors ofereix una varietat de quatre colors.

Codi: 15429
Marca: No disponible

Vellut elàstic

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret