Teles bàsiques

Les teles bàsiques són teixits sense estampar per a aplicacions molt diverses: des de roba fins a decoració de la llar. La gamma bàsica de teixits està disponible en una gran varietat de colors. Si vols donar-los una mica de vida i alegria, prova de combinar-les amb els nostres estampats. Estem segurs de que t'encantaran.

Codi: 16922
Marca: No disponible

Color natural.

La tela de batista de cotó beix és lleugera, suau i una mica més lleuger que un popelin. Teixida a la plana la tela de batista de cotó beix és ideal per cosir bruses, faldilles, camises i pantalons d'estiu ben a la fresca.

Codi: 14944
Marca: No disponible

La tela batista de cotó blanca té una caiguda moderada. La tela batista de cotó blanca és lleugera i una mica transparent. Amb la batista de cotó blanca podreu cosir vestits, bruses, camises i també per cortines.

Codi: 16839
Marca: No disponible

Vestit eivissenc.

El teixit de batista de cotó brodada blanca quadres és lleuger i amb caiguda moderada. La batista de cotó brodada blanca quadres porta un dibuix geomètric i és ideal per roba de vestir i també per cortines..

Codi: 17583
Marca: No disponible

Vestit eivissenc.

La tela de batista de cotó brodada blanca és lleugera i amb caiguda moderada. La batista de cotó brodada blanca porta un delicat dibuix floral i és ideal per camises, bruses, faldilles o vestits d'estiu ben frescos.

Codi: 16977
Marca: No disponible
10,00 €

La boata de cotó és una entretela que crea un efecte coixí en una tela. La boata de cotó és la que tradicionalment utilitzaven  els sastres i modistes. La boata de cotó es pot utilitzar en aplicacions diverses: vestir, agafadors per la cuina, coixins, fundes per aparells electrònics, estoigs.

Codi: 14414
Marca: No disponible

Crea un efecte coixí.

La boata per encoixinar és un teixit especial que crea un efecte coixí en una tela. La boata per encoixinar és de polièster i es pot utilitzar en vàries aplicacions com ara: agafadors per la cuina, coixins, fundes per aparells electrònics, estoigs.

Codi: 15398
Marca: No disponible

La tela de bucaram o tarlatana és una entretela que aporta rigidesa a un teixit. La tela de bucaram o tarlatana tradicionalment s'utilitzava per confeccionar barrets. La tela de bucaram o tarlatana es pot utilitzar en aplicacions diverses: vestits regionals, barrets i qualsevol aplicació que necessiti rigidessa.

Codi: 16935
Marca: No disponible
9,00 €

La tela de can can és una entretela que aporta rigidesa, forma i volum a un teixit. La tela de can can tradicionalment s'utilitzava per confeccionar disfresses, manualitats o vestits regionals, amb forma

Codi: 16601
Marca: No disponible

L'entretela cotó adhesiu blanc gruixut és un teixit que s'enganxa a una tela, amb l'escalfor de la planxa sense vapor, i li dona rigidesa i aprest. L'entretela cotó adhesiu gruixut està indicada per aquells teixits que en alguna part necessitin un reforç important, com ara colls i punys de vestits o bruses, part inferior de bosses i bolsos. Es presenta en color blanc i color negre.

Codi: 16422
Marca: No disponible

L'entretela cotó adhesiu prim és un teixit fi que s'enganxa a una tela amb l'escalfor de la planxa sense vapor. L'entretela cotó adhesiu prim està indicada per aquells teixits lleugers,com gassa o batista, que en alguna part del vestit necessitin una mica de reforç.

Codi: 17634
Marca: No disponible

El cotó culla estampat felins és una tela que està teixida com una loneta.  L'ample és de 1,40 metres, és una mica més gruixut que un popelin i té un tacte suau.  El cotó culla estampat felins és 100% de cotó i amb ell es poden cosir: Parques, faldilles, davantals o per tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17635
Marca: No disponible

El cotó culla estampat margarides és una tela a la loneta. L'ample és de 1,40 metres, una mica més gruixut que un popelin i té un tacte suau.  El cotó culla estampat margarides és de cotó i permet cosir: Parques, faldilles, davantals o per tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17633
Marca: No disponible

El cotó culla estampat mariner és una tela que està teixida de manera semblant a la loneta.  L'amplada és de 1,40 metres, és una mica més gruixut que un cotó de popelin i és suau.  El cotó culla estampat mariner és 100% de cotó i amb ell es poden cosir: Parques, faldilles, davantals o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 17471
Marca: No disponible

El cotó culla estampat pingüins és una tela semblant a la loneta.  L'amplada és de 1,40 metres, és una mica més gruixut que un popelin i té un tacte suau.  El cotó culla estampat pingüins  és 100% de cotó i amb ell es poden cosir: Parques, faldilles, davantals o tapissar coixins, cadires, o sofàs.

Codi: 15222
Marca: No disponible

El cotó elàstic colors és una tela fresca que porta de base un cotó tipus sarga, un xic més gruixut que un popelin, i un 2% de fibra elàstica. Aquesta combinació fa que la tela sigui cómoda, de bon portar i amb cos. Amb el cotó elàstic colors podreu cosir: faldilles, pantalons, parques o vestits.

Codi: 17177
Marca: No disponible

El cotó plumeti blanc és una tela fresca que porta de base una batista suau i a sobre uns topets en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui molt agradable al tacte i molt lleugera, perfecta per als dies més calorosos. Amb el cotó plumeti blanc podreu cosir: bruses, camises o vestits.

Codi: 16577
Marca: No disponible

El cotó plumeti blau cel és una tela fresca que porta de base una batista suau i a sobre uns topets en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui agradable al tacte i lleugera, perfecta per als dies de més calor. Amb el cotó plumeti blau cel podreu cosir: bruses, camises o vestits.

Codi: 17600
Marca: No disponible

La tela crep floretes fons verd és un xic més gruixuda que una gassa. Feta de polièster de qualitat, amb cos i volum, la tela crep floretes fons verd té una bona caiguda i bon tacte. La tela crep floretes fons verd és apte per vestits, faldilles, xals, fulards i bruses.

Codi: 15826
Marca: No disponible
10,00 €

La tela crep gris és un xic més gruixuda que una gassa. Feta de polièster de qualitat, amb cos i volum, la tela crep gris té una bona caiguda. La tela crep gris és apte per vestits, faldilles, xals, fulards i bruses.

Codi: 14968
Marca: No disponible
10,00 €

La tela crep taronja és una mica més gruixuda que una gassa. Feta de polièster de qualitat, amb cos i volum, la tela crep taronja aporta una bona caiguda. La tela crep taronja és apte per vestits, faldilles, xals, fulards i bruses.

Codi: 16950
Marca: No disponible

La doble tela geomètrica beix és un material ideal per a la confecció de diferents peces de roba i accessoris per a la llar. En una cara, porta boata folrada que aporta suavitat i escalfor, i a l'altra, un teixit setinat impermeable que la fa ideal per a protegir contra la pluja o la neu.

La doble tela geomètrica beix és lleugera i còmoda de portar, per la qual cosa es pot fer servir per cosir abrics, parques, jaquetes, xandalls o mantes de sofà. Si estàs buscant un material de qualitat i amb un toc diferent, la doble tela geomètrica beix és una bona opció.

Codi: 17002
Marca: No disponible

El teixit doble tela napa i pell de xai és ideal per a caçadores, capes, jaquetes o abrics d'hivern. La seva composició de napa i fibra polar de pell de xai fan una tela resistent al fred. El teixit doble tela napa i pell de xai garanteix màxim confort, qualitat, i escalfor.

Codi: 16987
Marca: No disponible

Tacte càlid i doble cara.

El teixit de doble tela setinada amb quadres es suau, en una cara porta boata i a l'altra un teixit setinat impermeable. El teixit de doble tela setinada amb quadres es apte per confeccionar abrics, parques, jaquetes, xandalls o mantes de sofà.

Codi: 15685
Marca: No disponible

Cotonada.

La tela empesa de cotó és un teixit bàsic de color crú i sense acabats. Suporta l'escalfor de la planxa sense perdre cap propietat. Té utilitats varies: desde les acadèmies de costura i patronatge, vestits regionals, folrar, entretela fins a aplicacions artístiques. 

Codi: 16760
Marca: No disponible

Per manualitats.

La tela de feltre colors llisos és un material de tacte rígid, gruixut i que té com a particularitat el fet de no estar teixida. És un aglomerat de fibres que al tallar no es desfilen. La tela de feltre colors llisos és utilitzada per fer disfresses, corones d'aniversari, mascares de carnestoltes, estores, flors, treballs a l'escola, folrar calaixos i molt més.

Codi: 16935
Marca: No disponible

L'entretela fliselina ST-12  és un teixit fi i sintètic que s'enganxa a una tela amb l'escalfor de la planxa sense vapor. L'entretela fliselina ST-12 està indicada per aquells teixits lleugers,com gassa o batista, que en alguna part del vestit necessitin una mica de reforç.

Codi: 17130
Marca: No disponible
7,50 €

Ample 1,80.

L'entretela flisón és un teixit especial que serveix per aportar volum a una tela. L'entretela flisón és utilitzada en aplicacions de sastreria i modisteria, patchwork, manualitats i per encoixinar.

Codi: 16705
Marca: No disponible

amb caiguda i suau.

La tela de folre de punt de colors és una tela suau i agradable apta per folrar. Té una gran caiguda i l'aporta a la peça on es posa. La tela de folre de punt de colors està microperforada permetent una fàcil transpiració. El podeu utilitzar per folrar jaquetes, vestits, faldilles o pantalons.

Codi: 15170
Marca: No disponible

amb Boatina.

La tela de folre encoixinat de colors és una tela apta per folrar qualsevol tipus de prenda. Amb una capa de forro i una altra de boatina la tela de folre encoixinat de colors ofereix un acabat professional i ràpid. També el podeu utilitzar per confeccionar una parca o una jaqueta.

Codi: 15565
Marca: No disponible

La tela de folre impermeable de colors és una tela rígida i apta per aplicacions que requereixin protecció dels líquids. Té una caiguda discreta i és un xic més gruixut que un folre normal. La tela de folre impermeable de colors està disponible en varies tonalitats i té un ample de 1’80 metres.

Codi: 17371
Marca: No disponible
16,00 €

Ample de 2 metres.

El teixit foscurit és una tela totalment opaca i té dues cares. Per la cara platejada ofereix una opacitat del 100% i refractària per la cara blanca. És una tela indicada per cortines i dobles cortines que no deixin passar la llum. La tela de foscurit és apte per cosir cortinatges i qualsevol aplicació que requereixi opacitat.

Codi: 17562
Marca: No disponible

El teixit gassa aspecte lli colors variats és un teixit lleuger, de polièster elàstic, amb una caiguda suau. El teixit gassa aspecte lli colors variats ofereix un tacte molt especial que recorda el lli. És ideal per cosir: fulards, bruses, vestits, faldilles i pantalons. La seva textura suau i lleugera li proprociona elegància i confort. No necessita gaire planxa.

Codi: 15784
Marca: No disponible

De cotó.

La gassa blanca alimentària és un teixit que forma petites retícules foradades. La gassa blanca alimentària és apte per estar en contacte amb superfícies delicades. També es utilitzada en el món de l'alimentació: elaboracions artesanals de formatges, cerveses, carns.

Codi: 17596
Marca: No disponible

La tela gassa crepada salmó té el mateix pes que una gassa però el seu tacte recorda a un crep. Feta de polièster de qualitat, lleugera i amb caiguda moderada, la tela gassa crepada salmó és apte per vestits, faldilles, xals, fulards i bruses.

Codi: 17577
Marca: No disponible

La tela de gassa de colors variats és lleugera i semitransparent. Feta d'un polièster de qualitat i amb una bona caiguda, la tela de gassa de colors variats aporta una elegància molt especial. La tela de gassa de colors variats és apte per vestits, xals, fulards, i bruses molt lleugeres i fresques.

Codi: 17458
Marca: No disponible

La tela jacquard caixmir blanca és un teixit de tacte lleuger, de polièster i viscosa. La tela jacquard caixmir blanca porta un gravat de caixmir i té una amplada de 140 cm. La tela jacquard caixmir blanca és utilitzada per cosir vestits, jaquetes o faldilles i també per decoració.

Codi: 16294
Marca: No disponible

La tela de jacquard caixmir negra és un teixit de tacte mig de polièster i viscosa. La tela de jacquard caixmir negra porta un gravat del conegut motiu de caixmir i té una ample de 140 cm. La tela de jacquard caixmir negra és utilitzada per cosir vestits, jaquetes o faldilles, per la llar i també s'utilitza per tapisseria o decoració.

Codi: 16913
Marca: No disponible

Lli i Viscosa.

La tela de lli culla gris elàstic és un material granulat i amb un teixit semblant a una loneta. La tela de lli culla gris elàstic té un ample de 1.45 metres i és de lli i viscosa elàstica. Amb la tela de lli culla gris elàstic podreu cosir bosses, bolsos, coixins.

9,50 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: No disponible
Marca: No disponible

De cotó i polièster.

La tela de loneta de colors llisos és un teixit bàsic, versàtil i amb una gran resistència. Teixida en cotó i polièster és utilitzada per fundes de sofà, coixins, fons de fotografia, tovalles, cortines gruixudes. Degut a la seva gran amplada la tela de loneta colors llisos és apta per decorar la llar a un cost raonable. No cal gaire planxa.

Codi: 17618
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina flors blaves és un teixit de cotó amb una textura suau, esponjosa i lleugera indicada pels més petitets de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina flors blaves s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17631
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina gris amb margarides és un teixit de cotó amb una textura suau, esponjosa i lleugera indicada pels més menuts de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina gris amb margarides s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17377
Marca: No disponible

de Cotó.

La muselina marbrejada colors és un teixit de cotó, esponjós i suau. La muselina marbrejada colors és lleugera i molt versátil: desde colxes o vestidets pels menuts, fins a bruses, pantalons, faldilles o vestits pels més grans.

Codi: 17630
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina ossets és un teixit de cotó que té una textura suau, esponjosa i lleugera apropiada pels més menuts de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina ossets fons beix s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 17626
Marca: No disponible

De Cotó.

El teixit de muselina papallones és un teixit de cotó amb una textura suau, esponjosa i lleugera indicada pels més petitets de casa. És una tela fácil de rentar i és ideal per abrigar als nadons. La tela de muselina papallones s’utilitza per cosir: mantetes, colxes o protectors pel cotxet, tovalloles i també coixins.

Codi: 16701
Marca: No disponible

No arruga.

La tela de neoprè de colors és un teixit compacte una mica elàstic i opac. Té un tacte suau i és un bon aïllant, tant del fred com de la calor. La tela de neoprè de colors és difícil d'arrugar i té una caiguda llisa. És diferent al neoprè aquàtic i no tenen cap propietat en comú. Apte per la confecció de jaquetes, vestits, faldilles, gabardines.

Codi: 11401
Marca: No disponible

La tela organça blanca fantasia és lleugera i semitransparent. Feta de polièster de qualitat, una mica rígid i amb volum, la tela organça blanca fantasia aporta una elegància i caiguda especials. La tela organça blanca fantasia és apte per xals, fulards, mocadors i bruses que necessitin tenir volum i contorn.

Codi: 11242
Marca: No disponible

La tela organça negra fantasia és lleugera i semitransparent. Feta de polièster de qualitat, una mica rígid i amb volum, la tela organça negra fantasia aporta un aire especial. La tela organça negra fantasia és apte per xals, pareos, mocadors i bruses que necessitin tenir un cert volum i contorn.

Codi: 16870
Marca: No disponible

De cotó.

El piqué de canutillo blanc és un teixit suau, amb cos i lleuger. El piqué de canutillo blanc és la tela ideal per llocs delicats: fundes pel cotxet, protectors pel llit del nadó, cosir samarretes i pantalons còmodes.

Codi: 17276
Marca: No disponible

De cotó.

El piqué de petjades és un teixit suau, amb cos i lleuger. El piqué petjades és la tela ideal per llocs delicats: fundes pel cotxet, protectors pel llit del nadó, cosir samarretes i pantalons còmodes.

Codi: 16667
Marca: No disponible

De bon cosir.

El plàstic alimentari és un material impermeable i reutilitzable. Es pot rentar fàcilment a 40º, és suau, flexible i de bon cosir. No admet secadora ni planxa. El plàstic alimentari compleix la norme UNE-EN 1186. És apte per fundes d'entrepans, impermeabilitzar bosses, pitets i canviadors de nadons.

Codi: 16111
Marca: No disponible

El teixit plumeti organça negra és una tela fresca i transparent que porta de base organça negra i a sobre uns topets de teixit en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui lleugera, amb cos i poca caiguda. Amb el teixit plumeti organça negra podreu cosir: bruses, vels i detalls en els vostres vestits.

Codi: 15941
Marca: No disponible

El teixit plumeti tul blanc és una tela fresca i transparent que porta de base tul de núvia i a sobre uns topets de teixit en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui molt lleugera i amb caiguda. Amb el teixit plumeti tul blanc podreu cosir: bruses, vels i detalls en els vostres vestits.

Codi: 15615
Marca: No disponible

El teixit plumeti tul crú és una tela fresca i transparent que porta de base tul de núvia i a sobre uns topets de teixit en relleu. Aquesta combinació de textures fa que la tela sigui molt lleugera i amb caiguda. Amb el teixit plumeti tul crú podreu cosir: bruses, vels i detalls en els vostres vestits.

Codi: 17066
Marca: No disponible

Amb el nostre polar de cotó blanc crú teniu la solució perfecta per l’hivern. Té una suavitat i estructura que us donarà escalfor en tot moment. El polar de cotó blanc crú és ideal per a confeccionar xandalls, parques, jaquetes, bufandes o mantes de sofà.

Codi: 15670
Marca: No disponible

Tela econòmica i de bon aspecte.

La tela de polièster bàsic de colors és un material que no s'arruga, no s'estira ni es deforma. Utilitzada per decoració, vestir superfícies, fires, aparadorisme i totes aquelles aplicacions que requereixin un material amb una bona presència. Els colors blau i verd croma s'utilitzen també en produccions de foto i vídeo.

Codi: 16443
Marca: No disponible

Qualitat i elegància.

La tela de polièster de colors dama té una caiguda molt elegant. La tela de polièster de colors dama és un teixit pràctic que es renta bé i no arruga. Utilitzada per faldilla, pantaló, jaqueta, la tela de polièster de colors dama sempre dòna bon resultat.

13,00 €
Tria les opcions
Darreres unitats en estoc
Codi: 17191
Marca: No disponible

Colors llisos.

La tela de popelín de cotó colors llisos és lleugera, absorvent i transpirable. Encongeix lleugerament a la primera rentada. La tela de popelín de cotó colors llisos és utilitzada per patchwork, vestits d'estiu, camises. També per la llar: coixineres, coixins, bosses i tovalles

Codi: 17205
Marca: No disponible

El teixit punt afelpat negre és ideal per a xandall o jaqueta esportiva d'hivern. La seva composició de cotó, poliéster i fibra elàstica aporten resistència al fred. La tela de punt afelpat negre garanteix màxim confort i qualitat, és perfecte per a la creació de xandalls, jaquetes, mantes per sofà o qualsevol peça d’abric.

Codi: 17453
Marca: No disponible

El teixit punt afelpat peces de colors és un génere molt suau i agradable. Amb ell podreu cosir capes, jaquetes, jerseis o faldilles d'hivern. La seva composició de viscosa, poliéster i fibra elàstica aporten comoditat i resistència al fred. La tela de punt afelpat peces de colors garanteix màxim confort i qualitat, abrigant d'una manera elegant i còmoda.

Codi: 17629
Marca: No disponible

La tela de punt de bambú colors és molt suau, fresca i amb caiguda, indicada per les pells més delicades i pels més petitets de la casa.  És una tela antibacteriana i repeleix les males olors. La tela de punt de bambú colors és molt absorvent de la humitat, i transpirable. La planta de bambú creix ràpidament i no necessita adobs. La tela de punt de bambú colors és biodegradable i amb ella es poden cosir: Bruses, samarretes, vestits, pantalons, o faldilles.

Codi: 16884
Marca: No disponible

Suau, fresc i amb caiguda.

El punt de canalé beix és un teixit fresc, elàstic, amb caiguda i suau. Fet de cotó i de polièster elàstic el punt de canalé beix és el teixit ideal per cosir vestits, bruses, samarretes i pantalons d'estiu còmodes.

Codi: 17233
Marca: No disponible

El punt de cotó bio de colors és un teixit que et sorprendrà per la seva suavitat i confort. El punt de cotó bio de colors està teixit amb un cotó que segueix la norma Oeko-Tex sostenible i respectuosa amb el planeta. La seva delicada i còmoda textura fan que sigui perfecte per a qualsevol tipus de peça de vestir. Des de samarretes fins a vestits, pantalons o faldilles.

Codi: 17281
Marca: No disponible

Punt de cotó suau i agradable

La tela punt de cotó canalé colors és un teixit elàstic de cotó lleuger i suau. Amb les habituals marqués del canalé, la tela punt de cotó canalé colors té una bona caiguda i la seva elasticitat és de un 2%. És utilitzada per cosir jerseis, bruses o faldilles per l’estiu.

Codi: 17394
Marca: No disponible

Càlid i lleuger.

El punt de tricot colors variats és un teixit càlid, elàstic, suau i amb caiguda. Fet de viscosa i polièster i amb un tacte excepcional, el punt de tricot colors variats és el teixit ideal per cosir jerseis, bruses, vestits ajustats o faldilles.

Codi: 17405
Marca: No disponible

Càlid i tacte agradable.

El punt de tricot mescla colors variats és un teixit càlid, elàstic, suau i amb caiguda. Teixit en viscosa i polièster i amb un tacte excepcional, el punt de tricot mescla colors variats és el teixit ideal per cosir jerseis, vestits ajustats o faldilles.

Codi: 17289
Marca: No disponible

Punt de cotó suau i agradable

La tela punt fi calat de colors és un teixit elàstic de cotó lleuger i molt suau. La tela punt fi calat de colors presenta un motiu delicat i discret creant una aparença d'encaix. Aquesta estructura li proporciona a la tela de punt fi calat de colors una aparença elegant i transpirabilitat. És utilitzada per cosir peces de roba lleugeres i delicades: jerseis, vestits, tops o roba interior femenina.

Codi: RETALLASTRACANBLAU
Marca: No disponible

2 x 1,40

 Imitació astracan blava.

Codi: RETALLASTRACANMORAT
Marca: No disponible

2 x 1,40

 Imitació astracan color morat.

Codi: RETALLVISGROGA
Marca: No disponible

Viscosa groga. Amb caiguda.

1,45 x 1,40

16,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: RETALLVISOCRE
Marca: No disponible

Viscosa ocre. Amb caiguda.

1,50 x 1,40

18,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 14873
Marca: No disponible

El rus de tovallola colors llisos és un teixit de cotó que està dissenyat amb molts rissos que el fan altament absorvent de la humitat, fent-lo perfecte per a tots els usos de la llar, incloent-hi tovalloles, barnussos, pitets i davantals.

El rus de tovallola colors és una opció sostenible, ja que està fet amb cotó de qualitat i orgànic. Això significa que estem reduint la quantitat de residus que es produeixen cada any a causa de la substitució freqüent de productes de la llar.

Codi: 14042
Marca: No disponible

El teixit rus de tovallola protector garanteix que el teu llit estigui sempre net i sec. Amb un ample de 2 metres, cobreix completament el teu matalàs. Fabricat amb una cara de rus i una altra de poliuretà impermeable i transpirable, el rus de tovallola protector garanteix una total estanquitat. També és útil per fer pitets.

Codi: 17651
Marca: No disponible

La tela de seda setinada colors variats és un teixit de seda cultivada molt suau al tacte, de textura lleugera i no és elàstic. La tela de seda setinada colors variats és seda natural al 100% i és utilitzada per cosir vestits de nit i de festa, tops, faldes, o bruses.

Codi: 2675
Marca: No disponible

La tela de sidoux inencongible és una entretela que aporta rigidesa, forma i volum. La tela de sidoux  inencongible s'utilitza en sastreria i modisteria per aportar cos i fermesa a la part davantera de les peces de roba.

Codi: 17031
Marca: No disponible

Imitació del pèl d'Astracan.

La tela Astracan colors és de polièster i imita al conegut pèl. La tela Astracan colors és suau en una cara i és apte per confeccionar abrics, parques, jaquetes o mantes de sofà.

Codi: 4325
Marca: No disponible

Tela de sac.

La tela d'arpillera de colors és gruixuda, rígida i amb cos. La seva fibra prové de la planta del jute. És un teixit natural que tradicionalment s'ha emprat per cordilleria, sacs, cordes o estores. La tela d'arpillera de colors o tela de sac és ideal per cortines, tapissos o decoració.

Codi: 16727
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina colors llisos és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de coralina és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: mantes, bufandes, abrics, bufs.

Codi: 17053
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina cors és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de coralina cors és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: mantes, bufandes, abrics, bufs.

Codi: 17054
Marca: No disponible

Suau, càlida i agradable.

La tela de coralina gossets és una tela molt suau, lleugera i de tacte agradable. La tela de coralina gossets és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: mantes, bufandes, abrics, bufs.

Codi: 16670
Marca: No disponible

Imitació lli.

La tela de cotó de colors culla és un teixit que imita la textura del lli. De tacte suau i agradable és ideal per cosir pantalons, faldilles, vestir a la mainada, patchwork, per la llar i per samarretes i teles d'estiu.

Codi: 14205
Marca: No disponible

Fi i metàl.lic.

El teixit de lamé colors és elàstic, semitransparent, delicat i sensible a un estirament excessiu. Té una cara metàl.lica i l'altra cara és fosca. El teixit de lamé colors s'utilitza per disfresses, tops i vestits de ball, decoració. El teixit de lamé colors es pot cosir bé, no desfila tot i que no és recomanable fer-hi traus.

Codi: 17135
Marca: No disponible

Us presentem la tela de lli de colors, la nostra col·lecció de teixits 100% lli, perfectes per crear peces d'estiu fresques i còmodes. Amb aquest material suau i resistent, podreu fer vestits, faldilles i pantalons que s'adaptin a les vostres necessitats i garanteixin un confort absolut en els díes d'estiu.

No us perdeu la oportunitat de crear peces úniques i diferenciades amb la nostra tela de lli de colors. Visiteu la nostra botiga i descobriu el món de possibilitats que ofereix el lli.

Codi: 16995
Marca: No disponible

Pèl llarg.

La tela de pèl sintètic blanca és un teixit suau, lleuger i de tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic blanca és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: Capes, jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

Codi: 16954
Marca: No disponible

Suau, càlid i agradable.

El pèl sintètic lila fluix és una tela molt suau, lleugera i de tacte molt agradable. El pèl sintètic lila fluix és apropiat per confeccionar peces d'hivern com ara: jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

Codi: 16966
Marca: No disponible

Suau, càlid i agradable.

La tela de pèl sintètic negre és una tela molt suau, lleugera i de tacte molt agradable. La tela de pèl sintètic negre és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: jaquetes, bufandes, abrics, mantes, bufs.

17,00 €
Afegir al carro
Darreres unitats en estoc
Codi: 17160
Marca: No disponible

La tela de polipell de colors és un material sintètic i impermeable que imita el cuir. La tela de polipell de colors és forta i resistent, ideal per a la confecció de roba, pantalons, faldilles o la fabricació de bosses, cinturons, carteres i molts altres articles de marroquineria. A més, la seva impermeabilitat fa que sigui un material perfecte per a la confecció de productes que han d'estar al aire lliure.

Codi: 16946
Marca: No disponible

Doble tela, càlida i agradable.

La tela de polipell elàstica amb corbes és una doble tela, per una cara és brillant i per l'altra porta una antelina de tacte molt agradable. La tela de polipell elàstica amb corbes és apropiada per confeccionar peces d'hivern com ara: leggins, pantalons o jaquetes.

Codi: No disponible
Marca: No disponible

Tacte suau.

La tela de punt afelpat de colors és una tela d'hivern amb caiguda i tacte agradable. Per un costat és lleugerament peluda, és elàstica, no s'arruga ni es desfila. La seva flexibilitat és pel ample de la tela. La tela de punt afelpat de colors és ideal per cosir pantalons, vestits, jaquetes, bruses o faldilles.

Codi: 16257
Marca: No disponible

Punt d'hivern.

El teixit de punt de colors roma és una tela d'hivern que té caiguda i un tacte molt agradable. No arruga ni es desfila i és una tela elàstica. S'estira pel ample de la tela. El punt de colors roma és apte per cosir vestits, bruses, jaquetes, pantalons o faldilles.

Codi: 16893
Marca: No disponible

Cotó, secat ràpid.

La tela de tovallola gofre de colors és un teixit de cotó lleuger i suau. La tela de tovallola gofre de colors té un gran poder absorvent i seca ràpidament. La tela de tovallola gofre de colors és utilitzada per fer pitets, protectors pel llit del nadó, davantals, tovalloles per la llar, platja, gimnàs, barnussos o draps de cuina. 

Codi: 17286
Marca: No disponible

Gofre més petit, secat ràpid.

La tela de tovallola gofre petit estampat és un teixit de cotó lleuger i suau. La tela de tovallola gofre petit estampat té un gran poder absorvent i seca ràpidament. Amb un quadre tipus gofre molt més petit que la resta, la tela de tovallola gofre petit estampat és utilitzada per fer pitets, protectors i colxes pel llit del nadó, davantals, tovalloles per la llar, platja, gimnàs, barnussos o draps de cuina. 

Codi: 17292
Marca: No disponible

La tela de tovallola gofre petit gris clar és un teixit de cotó lleuger i suau. La tela de tovallola gofre petit gris clar té un gran poder absorvent i seca ràpidament. Amb un quadre tipus gofre més petit que la resta la tela de tovallola gofre petit gris clar és utilitzada per cosir pitets, protectors i colxes pel llit del nadó, davantals, tovalloles per la llar, platja, gimnàs, barnussos o draps de cuina. 

Codi: 14916
Marca: No disponible

La tela de tul de colors és molt lleugera, quasi transparent i està formada d'una trama de petits foradets. La tela de tul de colors està feta de poliamida i és apropiada per combinar amb blondes o guipurs, per donar volum a faldilles o per decorar un espai. 

Codi: 15689
Marca: No disponible

Suau, setinada i fresca.

La tela de viscosa de colors és una tela fresca, suau i amb molta caiguda. La tela de viscosa de colors és una tela cómoda, lleugera, transpirable i és ideal per quan fa calor. Amb la tela de viscosa de colors podràs cosir bruses, camises, pantalons, vestits o samarretes ben fresques per l'estiu.

Codi: 16050
Marca: No disponible

Per disfressa i complements.

La tela metàl.lica daurada és lleugera i una mica rugosa. És ideal per disfressa i per complements en el vestir. La tela metàl.lica daurada està feta de polièster i té una ample de 1.45 metres.

Codi: 16049
Marca: No disponible

Per disfressa i complements.

La tela metàl.lica plata és lleugera, i de tacte una mica rugós. És ideal per disfressa, simula perfectament una cota de malles i també per complements en el vestir. La tela metàl.lica plata està feta de polièster i té una ample de 1.45 metres.

Teles de colors

Alguna vegada has volgut fer una samarreta, un vestit o fins i tot una camisa, però no has trobat una roba del teu gust? T'ho posem fàcil: tan sols has de seleccionar el tipus de roba, els colors i el teu projecte i filtrar: aquí és on comença tot!

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret