Benvinguts a la nostra pàgina web! Estem ubicats al centre de Girona zona mercat del lleó i som la tercera generació de comerciants de teixits.

Estem satisfets de dir que molts dels nostres clients també són la tercera generació i que, tot i estar en plena era de la intel·ligència artificial, encara visiten la nostra botiga com ho van fer els seus avis.

La filosofia de DesFilArt és ben senzilla: oferir-te els millors teixits, al millor preu i amb un servei excepcional. Per això, treballem amb les millors empreses del mercat i sempre que podem les més properes per així tenir una àmplia varietat de teixits de kilòmetre zero.

Si ets de Girona o dels voltants, t'esperem a la nostra botiga per conèixer-te en persona i ajudar-te a trobar el teixit que busques. Si no pots visitar-nos, estem a la teva disposició a través de la nostra pàgina web per resoldre qualsevol dubte o per fer-te arribar el teixit que necessitis a casa teva.

Moltes gràcies per confiar en nosaltres i esperem veure't aviat!

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret