Condicions de compra

Com fer la comanda?

Per realitzar la comanda només heu de seguir les indicacions que hi ha a la nostra pàgina web. Seleccioneu els articles que desitgeu i la forma de pagament i en pocs minuts es realitzarà la vostra comanda.

Condicions de compra: La realització d'una comanda suposa l'acceptació per part del client de totes aquestes condicions legals i de la resta de condicions explícites a l’avís legal d’aquesta pàgina web.

Formes de pagament: Transferència bancària, Paypal, TPV virtual

Plaç d'entrega: El plaç d'entrega es realitzarà en un màxim de 4 a 7 díes naturals a partir de la data de la compra, o en el cas de que es faci el pagament per transferència bancària, del dia en que es realitzi l'ingres al nostre compte.

Stock: Els nostres productes tenen un control d'estocatge. En cas de fallar l'estocatge d'algún producte es comunicará al client el temps d'espera estimat, per a que  pugui decidir  esperar o bé reemborsar la seva compra en un màxim de 30 dies naturals..

Enviaments: L’enviament es farà mitjançant l'agència de transports SZENDEX. Un cop confirmat l’enviament de la comanda per part de SZENDEX, el client rebrà el seu paquet en el període de 2 a 3 díes laborables, tot i que en llocs remots poden trigar fins a 7 dies. El servei de paqueteria reparteix de dilluns a divendres. L’enviament del paquet es considerarà realitzat en el moment que el transportista hagi lliurat el producte al client.

El client ha de verificar el producte un cop lliurat i notificar qualsevol desperfecte en el transport en les 24 hores següents a la recepció.

El preu dels enviaments a tota Espanya peninsular és de 6 euros. No s'envia a Balears, ni Canáries, ni a les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla. Els ports són gratuïts a partir de 60 euros de compra.

Devolucions: No s'acceptaran devolucions a partir de 7 dies des de la data d'enviament de la comanda. 

Abans d'enviar la devolució, és imprescindible la comunicació previa amb Desfilart.

No s'acceptaran devolucions a ports deguts ni sense comunicació prèvia.

Si el producte retorna en perfectes condicions, sense cap tipus de modificació ni manipulació, la devolució serà acceptada.

Si la causa de la devolució es per un defecte del producte o el producte no es correspon amb el material facturat, Desfilart assumirà les despeses de la devolució. Si la causa és que el producte no li satisfà li reemborsarem l'import del producte però no les despeses originades pel transport. Un cop acceptada i verificada la devolució, se li comunicarà al client. Desfilart ingressarà l'import de la mateixa al compte que ens indiqui el client en un màxim de 30 dies naturals.

Aspecte: Els colors poden canviar en funció de la resolució i prestacions de cada dispositiu.  

Garantia: El període de garantia dels nostres productes és l'indicat en la Llei de garanties en la venda de béns de consum.

La garantia no cobreix: defectes causats per un desgast, pel seu ús inadequat, accidents, o per defectes causats per l'envelliment o factors climatològics.

En cas de dubte truqueu al 972 203 226 o envieu un correu a info@desfilart.cat.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Política de privacitat

Entrar

DESFILART

El teu carret

No hi ha més articles al vostre carret